- 2,633
- 783
- 113
2 atis gs
Forever Ankaragücü abi bu maç ters biter benceLa bu bjk li aw totem yapıyor ama elinde patlar bı totem 😂
İşte fark gardaşım Hatay'da bjk Ankaragücü beraber enkaz kazıp beraber yağmacı dövdü iki taraf da dostluk naraları atıyor ama sen ne diyorsunDeplasmanda yaptıklarının intikamları alinmicak mı sandın yicez onları bu mahallenin abileri biz olacaaz
Kanka boşver onlar yesin birbirini biz senle Çarşıda Ahiyan eşliğinde viskimizi yudumlarızForever Ankaragücü abi bu maç ters biter bence
Bırak abi deli oİşte fark gardaşım Hatay'da bjk Ankaragücü beraber enkaz kazıp beraber yağmacı dövdü iki taraf da dostluk naraları atıyor ama sen ne diyorsun
@alivelive seni çağırmıyorum sende tekel vardır 😂Kanka boşver onlar yesin birbirini biz senle Çarşıda Ahiyan eşliğinde viskimizi yudumlarız
Olur gardaşım sıkıntı yok 😂😂Kanka boşver onlar yesin birbirini biz senle Çarşıda Ahiyan eşliğinde viskimizi yudumlarız
Aga futboldan bahsediyorum aw gidip otobüs mü taşlicazİşte fark gardaşım Hatay'da bjk Ankaragücü beraber enkaz kazıp beraber yağmacı dövdü iki taraf da dostluk naraları atıyor ama sen ne diyorsun
Yok la izle bak Ankaragücü farklı oyun oynayacakAga futboldan bahsediyorum aw gidip otobüs mü taşlicaz