- 23,240
- 8,982
- 113
73
Memnun oldum kardeşim 🙋♂️Aynen bende karşıyakadayim 😉
Bende kardeşim memnun oldmMemnun oldum kardeşim 🙋♂️
En son 40k vurduğundan beri yazmıyorum sizin yeriniz yeriniz ayrı kanka bekleyin dedin biz hariç hariç doyurdun forumu avq🤣Rol felan yapmıyorum ondan 😂
Sana da attım vallaha o zaman inkar etme😂En son 40k vurduğundan beri yazmıyorum sizin yeriniz yeriniz ayrı kanka bekleyin dedin biz hariç hariç doyurdun forumu avq🤣
Yaparım bu sporu bilen bilir 😂Son 3 5dk vay bee
Atmadın atsan unutmam ben aha o zaman yazdım sana en son işte sonra kayboldun zaten pek roll görmedimSana da attım vallaha o zaman inkar etme😂
Benide geçtin senYaparım bu sporu bilen bilir 😂
Kardeş şaka misin ne araticam ya,ben bugüne kadar bir krs para almadım hiçbisi almadım,askerim can sikintisindan takip ediyorum olay buArama çubuğuna nickimi yaz çıkanları gör sonra yorum yap.
Ben destek vermeyene dağıtım yapmam herkonumda yazar.
Emre ne yapar bn karismam
Gardaşım zaten mesaj sayın kurtarmıyor ödüller için sıkıntı yok tartışmaya da gerek yokKardeş şaka misin ne araticam ya,ben bugüne kadar bir krs para almadım hiçbisi almadım,askerim can sikintisindan takip ediyorum olay bu
Çok koparmadik da gelirse haberleşiriz 😂Atmadın atsan unutmam ben aha o zaman yazdım sana en son işte sonra kayboldun zaten pek roll görmedim
Yok evli çocuklu dostlardan şans parası almayı bıraktık bol şans 😁Çok koparmadik da gelirse haberleşiriz 😂
Rollde mesaj sayısına bakılmaz dost.Gardaşım zaten mesaj sayın kurtarmıyor ödüller için sıkıntı yok tartışmaya da gerek yok
Adamsın sen canını severimYok evli çocuklu dostlardan şans parası almayı bıraktık bol şans 😁