- 8,300
- 6,396
- 113
Beyler kimler burda
🖐Beyler kimler burda
Deminden surekli takip eden 3 kişiye dağıtım yapalım gardaşım birisi sen diğer ikisi kimdi
ben deqilim😂Deminden surekli takip eden 3 kişiye dağıtım yapalım gardaşım birisi sen diğer ikisi kimdi
Tamam dost özelden mi yazayım takip edenleriDeminden surekli takip eden 3 kişiye dağıtım yapalım gardaşım birisi sen diğer ikisi kimdi
BurdayızBeyler kimler burda
Burdayiz dostBeyler kimler burda
Banlananlarda olsbılır joe varmıydıDeminden surekli takip eden 3 kişiye dağıtım yapalım gardaşım birisi sen diğer ikisi kimdi
Namuslu dürüst eko gururla sunarben deqilim😂
😂Banlananlarda olsbılır joe varmıydı
Birisi az önce konudan bandlandi😔Deminden surekli takip eden 3 kişiye dağıtım yapalım gardaşım birisi sen diğer ikisi kimdi
7 sayfa da geldi vardi
OlabilirTamam dost özelden mi yazayım takip edenleri
Hep öleyiz çok şükür kimsenin kuruşunda qözumuz yokNamuslu dürüst eko gururla sunar
Beni bilen bilir konu açamıyorum kazandığım zaman bende paylaşıyorum dostlarla kimse bilmeden boş yapmasın formun kuralları var kuralları formun sahibi koymuş eleştirmek ve de isim kullanarak birde benim ismimi kullanmak hiç kimsenin haddi deyil vede benim o şahsa borcum mu varmış benim ismimi kullanıyor32 K mesajım var lan benim iki günde bi yerlerin mi kalktı @keskin4455 abi sen de sahtekar oldun iki günlük bebe
Olabilir 😅😅Banlananlarda olsbılır joe varmıydı
Ağlattın beni dostHep öleyiz çok şükür kimsenin kuruşunda qözumuz yok
BenBeyler kimler burda
Yprım😃Ağlattın beni dost