Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin emregok48 / 84k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
45000
Kupon Oranı
1.87

emregok48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
452
533
93
Adamın kimseyi sklediği yok şans diliyonuz büyük oynama falan diyorsunuz kendini tatmin ediyo olum adam :D size faydası olmayacak adamlarla takılmayın beyler 👍
kendimi tatmin ettiğim falan yok kanka görüp beğeniyorum takip edenlerin ismini yazıyorum zamanı gelince yapıcaz 1 2 birşey sana bundan 1 2 ay öncede tutuldum öyle cok biliyomus gibi her konunun altında dalasma istersen

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,579
1,187
113
Kayıpları telafi edebildin mi kral

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
466
83
Reis sen kimseye bir şey vermek zorunda değilsin belli ki burada paylaşıp totem yapıyorsun arkadaşlar bu forum herkese açık isteyen istediğini paylaşır kurallar çerçevesinde isteyen gelir yorum yapar veya yapmaz adamın dün bir sürü kuponu kaybetti yine gömüyorsunuz adamı şimdi tutuyor kuponu yine gömüyorsunuz herkes burada yargıç olmuş herkes kendi sınırında otlasın kimse kimsenin sınırını aşmasın

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
466
83
Sen avukatımısın
Sen yargıçmısın hayırdır bir bitmediniz lan avukat ne alaka isteyen milyon basar isteyen 10 TL basar adamı dünden beri herkes linçliyor başka yapacak hayatınızda bir şey mi kalmadı eğitim yaşını da geçtiniz kütükten farklı bir yanınız yok sizin

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
1,025
113
Sen yargıçmısın hayırdır bir bitmediniz lan avukat ne alaka isteyen milyon basar isteyen 10 TL basar adamı dünden beri herkes linçliyor başka yapacak hayatınızda bir şey mi kalmadı eğitim yaşını da geçtiniz kütükten farklı bir yanınız yok sizin
Beni bağlamaz bastığı para banane. Millete hep bi laf söylüyorsun da sen gözüme çarptın tamam seni görecek merak etme

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
466
83
Beni bağlamaz bastığı para banane. Millete hep bi laf söylüyorsun da sen gözüme çarptın tamam seni görecek merak etme
Bu forumda belkide kimseden kuruş istemeyen kimsenin dm sine bir kez olsun yazmayan sayılı kişilerdenim kendi yaptıklarını anlatma gereği duyuyorsun galiba kimsenin parası pulu beni ilgilendirmez her yerde her payda milleti linçleyen bir grup var heralde sende onların sözcüsüsün yazdıklarım zoruna gitti galiba gözüne çarpmışız çarpsa ne olcak çarpmasa ne olacak biraz kişilikli olun milleti bir salın @Shellac vallah yeter artık forum da bir grup var habire milleti linçleme gereği duyuyorlar milleti forumdan bıktırdı lar artık

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
1,025
113
Bu forumda belkide kimseden kuruş istemeyen kimsenin dm sine bir kez olsun yazmayan sayılı kişilerdenim kendi yaptıklarını anlatma gereği duyuyorsun galiba kimsenin parası pulu beni ilgilendirmez her yerde her payda milleti linçleyen bir grup var heralde sende onların sözcüsüsün yazdıklarım zoruna gitti galiba gözüne çarpmışız çarpsa ne olcak çarpmasa ne olacak biraz kişilikli olun milleti bir salın @Shellac vallah yeter artık forum da bir grup var habire milleti linçleme gereği duyuyorlar milleti forumdan bıktırdı lar artık
Beğenmiyorsan gidebilirsin biz iyiz mutluyuz 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...