- 1,226
- 3,308
- 113
bol şans umarım gelır yalnız bu jokerbete pek guvenme derım burda yuksek meblag tutmamaya bak2. Yarı açılır bunlar Ekli dosyayı görüntüle 127708
bol şans2. Yarı açılır bunlar Ekli dosyayı görüntüle 127708
Dostum sponsor sitelerde limitlerim çok düşük mecburen farklı sitelere yöneliyorum, 6 bin civarı çekim yapmıştım buradan çok eski üyeyim bir de ona güvenerek oynuyorumbol şans umarım gelır yalnız bu jokerbete pek guvenme derım burda yuksek meblag tutmamaya bak
uzun sure hukukun varsa sorun olmaz cunku eskıden bu yana sureklı aktıf oyuncularına deger verır sıteler odemeleırnı yapar genelde.ama eger yenıysen dıkakt et .hele kı bu jokerbet cok kısının hesabını kapatıp parasını odemedı o yuzden yuksek oynayan bırısın uzulme dıye dedımDostum sponsor sitelerde limitlerim çok düşük mecburen farklı sitelere yöneliyorum, 6 bin civarı çekim yapmıştım buradan çok eski üyeyim bir de ona güvenerek oynuyorum
Yine kandırdılar dostum Araplar öteki durur bu maç kopar dedim ama yok@emrekocak16 son 15 dakika 2 gol lazım dost
bizi bulur böyle maçlar dostYine kandırdılar dostum Araplar öteki durur bu maç kopar dedim ama yok
2-1 veya 3-0 biterYine kandırdılar dostum Araplar öteki durur bu maç kopar dedim ama yok
Bol şanslar2. Yarı açılır bunlar Ekli dosyayı görüntüle 127708