Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti emrekocak16 / Bu Kadar Yeter Artık

Kupon Miktarı
619
Kupon Oranı
1.60

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Ev 1 gol atta yolumuza bakalım erkenden

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
25 olmadan atması lazım emre

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
90 a da razıyım atsinda bu aralar çok kötü gidiyor Umut tırmanma zamanı artık

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Ben ilkyarı bitmeden Ev eşitler skoru

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Dos
Bol şans dost bu site patlamamış mıydı
Dostum Pumaya da patladı diyorlar 3 dk da çekim gonderiyorlar anlamadım neye göre patlıyor bu siteler. Sponsor dan oynayalım diyoruz bonusu hadi kısıtlıyorlar üzerine limit koyunca insanı bıktırıyorlar nereden oynayacaz bende anlamadım.

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Dos

Dostum Pumaya da patladı diyorlar 3 dk da çekim gonderiyorlar anlamadım neye göre patlıyor bu siteler. Sponsor dan oynayalım diyoruz bonusu hadi kısıtlıyorlar üzerine limit koyunca insanı bıktırıyorlar nereden oynayacaz bende anlamadım.
Yok dost bi ara baya şikayet falan vardı ondan diyorum ödüyorlarsa tabikide problem yok vbet lonabet betsoo ligobet tercihimdir herhangi bir sıkıntı yaşamazsın hiçbirinde

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Bunların içinde sadece vbet e yatırımım yok diğer yazdığın sitelerde de bonus kısıtlı ve limit problemim var

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Yıldıramıcaksınız beni ❌ Kayıp

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Yok dost bi ara baya şikayet falan vardı ondan diyorum ödüyorlarsa tabikide problem yok vbet lonabet betsoo ligobet tercihimdir herhangi bir sıkıntı yaşamazsın hiçbirinde
Dostum Ligobetten çekim yapmak istedim kimlik istediler 48 saat inceliceklermiş var mı bı bağlantın bu siteyle ve 6K öder mi burası

Apocan2133

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
9
8
Dostum Ligobetten çekim yapmak istedim kimlik istediler 48 saat inceliceklermiş var mı bı bağlantın bu siteyle ve 6K öder mi burası
Benden de kombine yaptığım kupona bakiyem kadar ekstra 3 lü kombine her maç 1.8 orandan tekrar çevrim istediler adamlara gaspçı diyince sohbetten attılar