- 1,226
- 3,308
- 113
Farkındayım bizdeki lanet sanada Bulastı90 a da razıyım atsinda bu aralar çok kötü gidiyor Umut tırmanma zamanı artık
Dostum Pumaya da patladı diyorlar 3 dk da çekim gonderiyorlar anlamadım neye göre patlıyor bu siteler. Sponsor dan oynayalım diyoruz bonusu hadi kısıtlıyorlar üzerine limit koyunca insanı bıktırıyorlar nereden oynayacaz bende anlamadım.Bol şans dost bu site patlamamış mıydı
Yok dost bi ara baya şikayet falan vardı ondan diyorum ödüyorlarsa tabikide problem yok vbet lonabet betsoo ligobet tercihimdir herhangi bir sıkıntı yaşamazsın hiçbirindeDos
Dostum Pumaya da patladı diyorlar 3 dk da çekim gonderiyorlar anlamadım neye göre patlıyor bu siteler. Sponsor dan oynayalım diyoruz bonusu hadi kısıtlıyorlar üzerine limit koyunca insanı bıktırıyorlar nereden oynayacaz bende anlamadım.
Vbet banka gibi sağlamdırBunların içinde sadece vbet e yatırımım yok diğer yazdığın sitelerde de bonus kısıtlı ve limit problemim var
Yıldıramıcaksınız beni ❌ Kayıp
Dostum seni ne zaman gorsem kayip veriyorsun kir su seytanin bacagini artikYıldıramıcaksınız beni ❌ Kayıp
Napayım dostum atmıyor oynadığımız takımDostum seni ne zaman gorsem kayip veriyorsun kir su seytanin bacagini artik
Dostum Ligobetten çekim yapmak istedim kimlik istediler 48 saat inceliceklermiş var mı bı bağlantın bu siteyle ve 6K öder mi burasıYok dost bi ara baya şikayet falan vardı ondan diyorum ödüyorlarsa tabikide problem yok vbet lonabet betsoo ligobet tercihimdir herhangi bir sıkıntı yaşamazsın hiçbirinde
Benden de kombine yaptığım kupona bakiyem kadar ekstra 3 lü kombine her maç 1.8 orandan tekrar çevrim istediler adamlara gaspçı diyince sohbetten attılarDostum Ligobetten çekim yapmak istedim kimlik istediler 48 saat inceliceklermiş var mı bı bağlantın bu siteyle ve 6K öder mi burası