- 941
- 700
- 93
keske cekilis yapaydin dost@Marley15 @Recebb @didierdrogba @Bbccaa @erikabella arkadaşlar Papara yazın çekim verdim gelince hediyelerinizi atayım.
keske cekilis yapaydin dost@Marley15 @Recebb @didierdrogba @Bbccaa @erikabella arkadaşlar Papara yazın çekim verdim gelince hediyelerinizi atayım.
maclar hangisi diye bakarken sanıyeyle alt mesaja dustuk hız felakettir@Marley15 @Recebb @didierdrogba @Bbccaa @erikabella arkadaşlar Papara yazın çekim verdim gelince hediyelerinizi atayım.
Beklemede Oldugu zaman Kendi Seciyor Dagıtmak isterse Dost kuralları oku istersenCanı sağolsun.dostler kazansın beya
Kesene bereketArkadaşlar bı an içimden geldi ve ilk 5 yorum yazan arkadaşlara en başta söz vermiştim kimse yanlış anlamasın normalde çekiliş falan yoktu.
Sıkıntı yokBeklemede Oldugu zaman Kendi Seciyor Dagıtmak isterse Dost kuralları oku istersen
Nasıl yok Bizim İsmimiz Mevzu cıkarırımArkadaşlar bı an içimden geldi ve ilk 5 yorum yazan arkadaşlara en başta söz vermiştim kimse yanlış anlamasın normalde çekiliş falan yoktu.
Yaş akıllı ol.dostlar kazzansinNasıl yok Bizim İsmimiz Mevzu cıkarırım
Güle güle harca dostPumabet'e de teşekkür ediyorum şu an geldi cekimimiz.
Yaş akıllı ol Ne laaaaYaş akıllı ol.dostlar kazzansin
Yaw akıllı ool mevzu çıkarmaYaş akıllı ol Ne laaaa
Takılıyom Ben oyle Dost Sıkıntı TinneYaw akıllı ool mevzu çıkarma
yaşlı dedi sanaYaş akıllı ol Ne laaaa
AdamsınTakılıyom Ben oyle Dost Sıkıntı Tinne
Bişey demedik ki.sansin daim olsun dedik.problem yyokDostlar kupon bekleme kuponu çekilişlik bir durum zaten yok.Kupon sahibinin içinden gelip kişileri belirlemiş zaten bundan dolayı boş tartışmaya harbiden gerek yok.Tebrik edip geçin