- 18,738
- 12,767
- 113
Dayı benimde korktuğum o yeminlekardeşim umarım gelir kuponun sadece göztepe maçına takıldım ben inş oda pürüz çıkarmaz
Dayı benimde korktuğum o yeminlekardeşim umarım gelir kuponun sadece göztepe maçına takıldım ben inş oda pürüz çıkarmaz
Şansın bol olsun dostum gönlünce olsun
o zaman korktugun gelir diğerleri yatar hep öyle olur mkDayı benimde korktuğum o yeminle
Dürümün pazar aksamı bendenŞansın bol olsun dostum gönlünce olsun
Bu sefer oyle olmasin be kankao zaman korktugun gelir diğerleri yatar hep öyle olur mk
Aha koşarak gelirim sen tutturda o kolay bi dürüme kanmamDürümün pazar aksamı benden
Hhahahha tamam kanka yanında kolada olur helalleşiriz işin makarasindayim kupon gelsin özeline gelecemAha koşarak gelirim sen tutturda o kolay bi dürüme kanmam
Sen kazanda dostum ben dürümü yemiş kadar oldm bende makarasındaymHhahahha tamam kanka yanında kolada olur helalleşiriz işin makarasindayim kupon gelsin özeline gelecem
Sen kazan bana yeter dostum .1 haftadır kiramadik şansı bu hafta bizim haftamız olsun@bayramyay1 @xmen7772 @Umutks41 @mountblade @ismet1991 gelirse kupon veya kuponlar pazar akşamı özelinizdeyim
Biz kırdıkta noldu Ali altın kapılarımız kan olduSen kazan bana yeter dostum .1 haftadır kiramadik şansı bu hafta bizim haftamız olsun
Bol şans kanka bana ne ısmarlıcanDürümün pazar aksamı benden
Güllü yılan hikayesine dönen jetonu hallettn mi merakettmBiz kırdıkta noldu Ali altın kapılarımız kan oldu
goool penaltıdansevilla atacağın golün ben WAFgsxgafhah
okumadıkça atmıyor mallar yagoool penaltıdan
1 sayıyla yatan kuponlar dan nefret ettim 1 haftadır ErhanBiz kırdıkta noldu Ali altın kapılarımız kan oldu
Sagolasin dostum insallah senin kuponda gelirtrabzon maçını ben de aldım umarım kuponların gelir hocam bol şans
Insallah kankam.benimSen kazan bana yeter dostum .1 haftadır kiramadik şansı bu hafta bizim haftamız olsun
Ne istiyosun kankaBol şans kanka bana ne ısmarlıcan