Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet En Berbat Gecem

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
720
363
63
Bizim 20k maasimiz olsun o derece oynamaya firsat bulamam
20 den aşağı maaş yok zaten güzelim. Bu kadar kolay ise kumar ile arandaki bağı kopartmak gir bi işe kurtul bu hayattan. Çalışabilecek sağlık durumun yok ise al devletten sakat aylığını yat aşağa.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,630
1,780
113
20 den aşağı maaş yok zaten güzelim. Bu kadar kolay ise kumar ile arandaki bağı kopartmak gir bi işe kurtul bu hayattan. Çalışabilecek sağlık durumun yok ise al devletten sakat aylığını yat aşağa.
Yoo burda asgari ucret 17 bin asgari ucretin altinda da calisaar var

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Asgari ücret ile iyi kötü geçinirsin memleketinde evin köyün varsa tabi. Buralarda 50 lira alsanda yetmiyor 20 si kiraya gidiyor
Survivor yanında b.k yemiş. O yarışmacıların hepsine birer asgari ücret verip İstanbula salacan. 1 ay yaşayıp hayatta kalabilene de ödül verecen. Survivor neymiş bunun yanında :)

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,179
3,389
113
Malesef hepimiz böyleyiz 10 bin kaybediyoruz onu Kurtarmak için 10 bin daha atiyon oda gidiyor bu sefer 20 bin atiyon hepsini kurtalayim hırs yapion elin ayağın titriyor ve oda gidiyor ve bir bakmışsın tam batmışsin Türkiyedeyken bende sırf parayı kumara veriyordum diye çalışmıyordum biliyorum çalışırsam kumara gidecek diye niçin kumar için hamalik yapayimki diye çalışmıyordum parada gitti mi herşey gidiyor adam o stresten sikis yapamıyor yemek yiyemiyor yatamiyor hayatı mahf oluyor malesef serdar ortaç canlı örnek ve paran oldumu cevren çok olur paran olmadimi çevren olmaz herşey para demek para güç demektir biz kendimizi kontrol edemiyecegimiz sürecek kaybetmeye mahkumuz malesef

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
263
63
Mesaili ise geldim ve iş yerinde psikolojik olarak mutlu değilim ancak parası iyi diye duruyorm . Kumar bağımlıligmdan dolayı cevrem itibarım hep zarar gördü. Bugünde 10 bine yakın harçlığımi kaybettm .. ne cinsel hayat var ne maneviyat var ne para var ne huzur var saglikda yok yas 31 . On sene önce tertemiz bir çocuktum şimdi kendimi başka yerlerde buldum kumar beni bambaşka biri yaptı . Son iki binim kaldı o giden on bini alaym diye onuda hırs var git onu al diye biliyorum oda gidecek ve on bes gün maaşa var parasız gezicem
Sorma reis hepimiz aynı durumdayız at o 2 bini alim paranı dost bunların amk benim boynumun borcudur 😂

Samet54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
354
63
ben maaşı krediye bağladım krediylede araba aldım elime 3 5 harclik kalıyo onlada oynasam ne olur oynamasam ne olur 😁 maaş 40k

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,981
3,951
113
Birader ben bunu her ay maaşın ilk günü yaşıyorum, en kötü gecen buysa kumarı acil bırak. Benim gözümde herhangi bir dram bile değil anlattığın olay.

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,088
813
113
17002 TL bnim hocam

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
294
63
Kalan son 2 binide yatır 5 10 olunca cek giden gitmiş zaten

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
589
113
Mesaili ise geldim ve iş yerinde psikolojik olarak mutlu değilim ancak parası iyi diye duruyorm . Kumar bağımlıligmdan dolayı cevrem itibarım hep zarar gördü. Bugünde 10 bine yakın harçlığımi kaybettm .. ne cinsel hayat var ne maneviyat var ne para var ne huzur var saglikda yok yas 31 . On sene önce tertemiz bir çocuktum şimdi kendimi başka yerlerde buldum kumar beni bambaşka biri yaptı . Son iki binim kaldı o giden on bini alaym diye onuda hırs var git onu al diye biliyorum oda gidecek ve on bes gün maaşa var parasız gezicem
Kanka 38 yaşındayım keşke senin yaşında olabilseydim de dönseydim şu pislikten neler vermezdim neler

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
363
83
herkes böyle inşallah Bi gün kurtuluruz bu lanet ten

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,621
1,464
113
beyler takmayın kafanıza ölüm hariç herseyin caresi var ocak ayın 300k cektim 1 lira bile borcum kalmamıstı 23k maasım vardı ozaman göre bıraktım 2ay oynamadım kafam cok rahattı sinir stres yapmıydum sonra bişeye kızdım tekrar basladım suna -350k belki borcum var calısarak ödenebilcek borcu olan kumarı bırakıp yoluna baksın bu dunyaya bidaha gelmicez