- 3,101
- 1,716
- 113
yokmu bisey ya spin olur frebet olur nefes alsin yeter
İşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsinizyokmu bisey ya spin olur frebet olur nefes alsin yeter
bnde yokYrkbet 300 lira eklemiş uzun gündüzler bonusu diye
Liste bayağı kabarık hangi bonusu alacağımı şaşırdım 🤭Evet beyler nihayet 21 hazirana ulaştık
Bonusları buraya listeleyelim
Eski kiz arkadasim hep bu emojiyi kullaniyordu o geldi aklima bir gülümsedim ah eski hatiralar...Liste bayağı kabarık hangi bonusu alacağımı şaşırdım 🤭
Bırak eskiyi bro eskiside yeniside hepsi aynı artık kizlar daha sıkıntılı eskiden erkekler sıkıntıydi şimdi kizlar sıkıntı.ben 11 yıldır evliyim bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler.evlendigim için kafamı siheyimEski kiz arkadasim hep bu emojiyi kullaniyordu o geldi aklima bir gülümsedim ah eski hatiralar...
Evlilik iste. Icerdikler disari cikmak istiyor disardakiler iceri girmek.Bırak eskiyi bro eskiside yeniside hepsi aynı artık kizlar daha sıkıntılı eskiden erkekler sıkıntıydi şimdi kizlar sıkıntı.ben 11 yıldır evliyim bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler.evlendigim için kafamı siheyim
Girsinlerde görsünler içerde ne var 😁 dışarısı şampiyonlar ligi içerisi bal ligi bro benim fikrim buEvlilik iste. Icerdikler disari cikmak istiyor disardakiler iceri girmek.
ŞRtları ne çekimde düşüyor mu min çekşm falan var mıBetkomda %33 nakit var