Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet En Zor Zamanında Yakaladığınız Kupon Nasıl İlaç Oldu?

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Beyler benım yerıme gidip sigara alacak ve adresime getirecek Bi baba yiğit var mı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Ben sasıyom bazen kendime ne işim var burda forum ne saat kac olmus 5 sene üniversite okumussun bi gün 10k 2 gün sonra bi lira var mı valla bizimde sınavımız bu heralde ama yükselişim yakındır hissediyorum boş beleş attıgımız yok kafam eser 2 gün sonra karadeniz turu yaparım :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Yada umutta çıkarsa bizle eve kira ödeme derdimiz olmaz o dediğin işi yapar o az önce kendin duydun götümle selfie falan filan diye :D @erhanbey22

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Barış harbi takılalım senle biraz paralanalım burdan cıkıp istanbula kadar @Unal57 a pandik atmaya gidicem
Dostum sıkıntı yok ki elim boş gönlüm hoş benim illa para olmasına gerek yok orda da sigarasızsın burda da sigarasız kalırız buluruz bi yolunu atla otobüse gel sıkıntı yok dostum :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Güzel insanlar bu günlük bu güzel sohbete dail olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür edip öpüyorum sizleri.Saati 5 ettik benim gözler kayıd yavaştan ben uyku moduna kaçar :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Dostum sıkıntı yok ki elim boş gönlüm hoş benim illa para olmasına gerek yok orda da sigarasızsın burda da sigarasız kalırız buluruz bi yolunu atla otobüse gel sıkıntı yok dostum :)
söz be cok değil 1 k olsun yanındayım aha yazdım buraya ısparta neki amk şimdi cıksak otostopla yarın öğlende ordayız bi selfiede biz cekeriz anasını satayım :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Güzel insanlar bu günlük bu güzel sohbete dail olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür edip öpüyorum sizleri.Saati 5 ettik benim gözler kayıd yavaştan ben uyku moduna kaçar :)
Alkol iç alkol erkenden uyuyakalıyosun , dinç ve zinde kalmak için içmelisin kardeşim . İyi geceler

gslover28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,755
1,470
113
Taşakların sağolsun kanka sigara parası bulduk ta petrole gitmeye totomuz yemiyor köpekler saldırıyor aq
kaçma kanka kaçarsan kovalar içgüdü olarak çok çekiniyosan eline bişey al süt su gibi koy alana onlar içerken fırt sigarayı al ve arkana bakma :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
söz be cok değil 1 k olsun yanındayım aha yazdım buraya ısparta neki amk şimdi cıksak otostopla yarın öğlende ordayız bi selfiede biz cekeriz anasını satayım :D
Reis yenigün mahallesinde var ev bizim . Yazları genelde antalyadayım kaş kalkan vs çadır hayatı yaşıyoz arabanın arkasına alet edevat atıp corona yzüne gelemedim bu sene o yüzden sen gel antalyanın tadı yok bu sene :D 1 k ya da gerek yok rahat ol