- 47,002
- 51,213
- 113
Beyler benım yerıme gidip sigara alacak ve adresime getirecek Bi baba yiğit var mı
Ama muhabbet ne sardı be kanka.Gece gece sinerji mükemmeldi vallahibugunu de bos beles pes parasız bitirdik tebrikler
Kanka özelden konum at hemen o ne demek gitmeyipte ne yapıcamBeyler benım yerıme gidip sigara alacak ve adresime getirecek Bi baba yiğit var mı
Bişey olmaz ev sahibi senedi icraya verir bizde başka eve çıkarız sıkıntı yokbugunu de bos beles pes parasız bitirdik tebrikler
Hımmm okBişey olmaz ev sahibi senedi icraya verir bizde başka eve çıkarız sıkıntı yok
Barış harbi takılalım senle biraz paralanalım burdan cıkıp istanbula kadar @Unal57 a pandik atmaya gidicemBişey olmaz ev sahibi senedi icraya verir bizde başka eve çıkarız sıkıntı yok
Anlıyorum yazma mikerimYada umutta çıkarsa bizle eve kira ödeme derdimiz olmaz o dediğin işi yapar o az önce kendin duydun götümle selfie falan filan diye @erhanbey22
Dostum sıkıntı yok ki elim boş gönlüm hoş benim illa para olmasına gerek yok orda da sigarasızsın burda da sigarasız kalırız buluruz bi yolunu atla otobüse gel sıkıntı yok dostumBarış harbi takılalım senle biraz paralanalım burdan cıkıp istanbula kadar @Unal57 a pandik atmaya gidicem
gecekondu mu tutalım triplex miYada umutta çıkarsa bizle eve kira ödeme derdimiz olmaz o dediğin işi yapar o az önce kendin duydun götümle selfie falan filan diye @erhanbey22
Evim güzel kanka o konuda sıkıntı yok sen gel Her ay başı umudu çağırırız sadece sigara parasına kandırıp , o halleder kirayıgecekondu mu tutalım triplex mi
söz be cok değil 1 k olsun yanındayım aha yazdım buraya ısparta neki amk şimdi cıksak otostopla yarın öğlende ordayız bi selfiede biz cekeriz anasını satayımDostum sıkıntı yok ki elim boş gönlüm hoş benim illa para olmasına gerek yok orda da sigarasızsın burda da sigarasız kalırız buluruz bi yolunu atla otobüse gel sıkıntı yok dostum
Alkol iç alkol erkenden uyuyakalıyosun , dinç ve zinde kalmak için içmelisin kardeşim . İyi gecelerGüzel insanlar bu günlük bu güzel sohbete dail olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür edip öpüyorum sizleri.Saati 5 ettik benim gözler kayıd yavaştan ben uyku moduna kaçar
hadi görüşürüz kardeşimGüzel insanlar bu günlük bu güzel sohbete dail olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür edip öpüyorum sizleri.Saati 5 ettik benim gözler kayıd yavaştan ben uyku moduna kaçar
kaçma kanka kaçarsan kovalar içgüdü olarak çok çekiniyosan eline bişey al süt su gibi koy alana onlar içerken fırt sigarayı al ve arkana bakmaTaşakların sağolsun kanka sigara parası bulduk ta petrole gitmeye totomuz yemiyor köpekler saldırıyor aq
Tavsiyeni aklıma kazıdım bu güzel tavsiyen için teşekkür ediyorum kardeşim sağol iyi geceler diliyorumAlkol iç alkol erkenden uyuyakalıyosun , dinç ve zinde kalmak için içmelisin kardeşim . İyi geceler
Reis yenigün mahallesinde var ev bizim . Yazları genelde antalyadayım kaş kalkan vs çadır hayatı yaşıyoz arabanın arkasına alet edevat atıp corona yzüne gelemedim bu sene o yüzden sen gel antalyanın tadı yok bu sene 1 k ya da gerek yok rahat olsöz be cok değil 1 k olsun yanındayım aha yazdım buraya ısparta neki amk şimdi cıksak otostopla yarın öğlende ordayız bi selfiede biz cekeriz anasını satayım
Kankacığım gecen güzel olsun öpüyorum iyi gecelerhadi görüşürüz kardeşim