- 13,418
- 8,911
- 113
Beyler ciddi söylüyorum bir yerde toplanıp alem yapalım ak herkes vurgununu yapsa.Kumarbazlar gecesi olarak felekten bir gece çalarız
valla yakınız he yav almanyadan bi 200 avro gelcek valla o gelsin gelirim deliyim ben son 12 ayda 5 farklı şehirde yaşadım 2 ay orda 3 ay ordaIsparta. Atla gel yarın
suan 10k para olsun hiç düşünmem toplarım hepiniziBeyler ciddi söylüyorum bir yerde toplanıp alem yapalım ak herkes vurgununu yapsa.Kumarbazlar gecesi olarak felekten bir gece çalarız
Moneygramla yollat 5 dakkada çekersin sonra atla gel sıkıntı yok burda bar meyhane vs hepsi yakın . Ruletten vurur vurur gider yeriz . Vuramazsakta el yapımı rakı vs var ona dayanırızvalla yakınız he yav almanyadan bi 200 avro gelcek valla o gelsin gelirim deliyim ben son 12 ayda 5 farklı şehirde yaşadım 2 ay orda 3 ay orda
Ben onu öylesine koyduk yerim güllüyüGüllü Erhan da aslen buralıdır dikkatini çekerim @erhanbey22 tanışıklığımız vardır kendiyle 1 kerede olsa
ben ondan istiyom 10 gün içinde gönderiyor hemen yok 5 günü doldu en son 2 hafta önce almıstımMoneygramla yollat 5 dakkada çekersin sonra atla gel sıkıntı yok burda bar meyhane vs hepsi yakın . Ruletten vurur vurur gider yeriz . Vuramazsakta el yapımı rakı vs var ona dayanırız
Kanka vallahi şöyle sağlam muhabbete sağlam dağıtmaya çok ihtiyacım var şu sıralar.Nasıl isterim şöyle sizlerle bir alem yapmak yemin ediyorumsuan 10k para olsun hiç düşünmem toplarım hepinizi
Kanka saat 6 da yaptığım kupon kazandı sonuçlamıyorlar.Şunu sonuçlasalar 50 yi 200 yapar rulete girerdik beraber laUla valla olsa takılırdık he paranın mk 200 300 olsa rulet roll acardım beraber yasardık heyecanı gelirse 5 kişiye olga
kısmet kanka gelicem dedimi olurKanka saat 6 da yaptığım kupon kazandı sonuçlamıyorlar.Şunu sonuçlasalar 50 yi 200 yapar rulete girerdik beraber la
Keşke benimde almanyada bi dayım olsa 200 euro her 10 günde bi deli para vallaben ondan istiyom 10 gün içinde gönderiyor hemen yok 5 günü doldu en son 2 hafta önce almıstım
ben antalyadayım ısparta yakın beyşehir gölünde bulusalım mangalda@Erosus @erhanbey22 Ankara veya Kayseridede kapınız var beyler.Ankarada sizi pavyon pavyon gezdiririm vallahi
Kanka gün ayarlasak durumu toparlar gelirim ben vallaha bakben antalyadayım ısparta yakın beyşehir gölünde bulusalım mangalda
ahh ulan nasıl asabım bozuldu paranın cok oldugu zamana denk gelseydinizKeşke benimde almanyada bi dayım olsa 200 euro her 10 günde bi deli para valla
Bak hele Erhan diyorki sağlam para tutturam foruma girmem diyorahh ulan nasıl asabım bozuldu paranın cok oldugu zamana denk gelseydiniz
gerçi para olsa foruma takılmazdım
şu corona muhabbetine çok girmeye basladım