- 552
- 289
- 63
Evet benimde yüzde 36, aslında 40 in üzerinde vermeleri gerekiyordu kalça kemiği leğen kemiği yok ayağımda Allah a emanet duruyor ayağım%40 şartı var diye biliyorum işkurda
Evet benimde yüzde 36, aslında 40 in üzerinde vermeleri gerekiyordu kalça kemiği leğen kemiği yok ayağımda Allah a emanet duruyor ayağım%40 şartı var diye biliyorum işkurda
Allah razı olsun üstat, inşallah ama artık hayattan pek beklentim ümidim kalmadıAllah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda güzel bir iş sahibi olursun
%40'ın üstünde çıksa daha rahat bulursun tekrar heyete vs. girme durumun var mıEvet benimde yüzde 36, aslında 40 in üzerinde vermeleri gerekiyordu kalça kemiği leğen kemiği yok ayağımda Allah a emanet duruyor ayağım
Senden beterleri var @Lugoj mesela % 99 engelliEvet benimde yüzde 36, aslında 40 in üzerinde vermeleri gerekiyordu kalça kemiği leğen kemiği yok ayağımda Allah a emanet duruyor ayağım
Evet doktora gittim geçen hafta bu sefer verilir dedi öncekini yapan heyet 1 kat yapmışlar dedi hallederiz dedi bakalım inşallah olur%40'ın üstünde çıksa daha rahat bulursun tekrar heyete vs. girme durumun var mı
Rabbim herkesin yardımcısı olsun, haklısın beterin beteri var bunada şükürSenden beterleri var @Lugoj mesela % 99 engelli
Ümidini kesme hayat devam ediyor kral. Beterin beteri var sonuçta.Allah razı olsun üstat, inşallah ama artık hayattan pek beklentim ümidim kalmadı
umarım olur dost inan çok fark yaratır %40 üzeri çıkarsa işe girdiğinde çalışma şartlarını bile daha kolay yaparlar %36'ya göreEvet doktora gittim geçen hafta bu sefer verilir dedi öncekini yapan heyet 1 kat yapmışlar dedi hallederiz dedi bakalım inşallah olur
Çorlunun neresindensin dostTekirdağ Çorlu taşin cok işvar ama paralar bir insan ölmeyecek kadar veriliyor maaşlar yani fazla beklentin olmasın
benim abimde amerikada ama engelli maşsini ben aliyorum😂😂Adam top oynuyorum diyo
yaramaz aga o 90 uzerine iyi para veriolar 4k aliom bende abimden kendisi yok amerikada 😂Yüzde 36 verdiler üstat
Abine selambenim abimde amerikada ama engelli maşsini ben aliyorum😂😂
Kumara mi atiyon dost vadeliye miyaramaz aga o 90 uzerine iyi para veriolar 4k aliom bende abimden kendisi yok amerikada 😂
İnşallah olur üstat bakalım hayırlısı olur inşallah, el becerimde cok iyi doğrama üretim falan, daha önce tezgahtar olarak kumpircilik tost falan yaptımumarım olur dost inan çok fark yaratır %40 üzeri çıkarsa işe girdiğinde çalışma şartlarını bile daha kolay yaparlar %36'ya göre
knka sendem nasıl bi vibe alıyorum biliyormusun yanlış anlama da , böyle ailenin her üyesine bilimum 2.derece akrabalarınada her sitede multi hesap açan özel oran bonus vs kovalayan gece gündüz o site senin o site benim slot çeviren biri gibisin haksızmıyımyaramaz aga o 90 uzerine iyi para veriolar 4k aliom bende abimden kendisi yok amerikada 😂
genelde maşaja gidiyorum hatundan habersiz 🤫😂Kumara mi atiyon dost vadeliye mi
sapık ismet ahshshdh
multim yok eşe dosta komisyon usulu actiriom. her yeni manitama kumara alistiroum gecmisi temiz insanlara genelde slotlar iyi ödüyor kumara pek para harcamiyorum kod arada nadir kovaliyorumknka sendem nasıl bi vibe alıyorum biliyormusun yanlış anlama da , böyle ailenin her üyesine bilimum 2.derece akrabalarınada her sitede multi hesap açan özel oran bonus vs kovalayan gece gündüz o site senin o site benim slot çeviren biri gibisin haksızmıyım
Hangi mevkii cumartesi 11-12 adam lazım uygulama otelinin ordaki halısahayaAdam top oynuyorum diyo