- 11,258
- 10,874
- 113
Onun asasını çalacam lanet moruk yaLa ufak tefek denedik bir etkinlik yapalım diye de namussuz dede zaafımız bitirdi bizi
Onun asasını çalacam lanet moruk yaLa ufak tefek denedik bir etkinlik yapalım diye de namussuz dede zaafımız bitirdi bizi
blue milleti tokatlamıştı galiba öyle hatırlıyorumAdam blue zamanlarını bile hatırlıyordur
Ben mevzuyu farklı anladım blues dese doğru anlardık ilk şikayetim prizmabete blues a söyledik yatırım çekim arası 2 saattiblue milleti tokatlamıştı galiba öyle hatırlıyorum
Yok be,aklıma bile gelmedi😁Ben mevzuyu farklı anladım blues dese doğru anlardık ilk şikayetim prizmabete blues a söyledik yatırım çekim arası 2 saatti
22.01 de yatırmısım 00-01 de çektiriyo
00 dan sonra da çekim yok sabah 9 a bekletiyorlar dedim artniyetli bu site 1 dk için 9 saat beklicez o zamanın parası 150 dolar bir şey
Blues artniyet yok falan dedi rica edelim bu seferlik ödesin o sekıl ödenmişti
Dancy bana laf çarpar arada çok severiz birbirimizi
Ben anladım buluğ zamanlarını hatırlıyor öyle olunca 6 sene önce buluğ çağındaydı 18 19 yaşında deyip laf giydiriyo diye düşündüm
Kusura bakma @dancy35 dost senaryo yazmakta üstümüze yoktur
Milleti değil ya direk bizim başkanıblue milleti tokatlamıştı galiba öyle hatırlıyorum
biliyorum başkan benden pek haz etmiyor bana sarmasın diye böyle yazdımMilleti değil ya direk bizim başkanı
Benden eski ender kişilerdensin forumun eski halini bilirsin senEnişte civan delikanlıyken üye olduğu forumda geçen 6.yılın ardından forumda yaşanan bir çok ana şahit olup, bir çok dost tanıdı. Şahsi olarak pek problem yaşadığımız üye olmadı.
6. Yılımızı geride bırakırken dostlarla sohbet amaçlı açmış olduğum bu konuda; sevgili Başkan başta olmak üzere Shellac ve Daimon dostuma da teşekkürü bir borç bilip, bir 6 yıl daha burda olma temennisinin kumar sebebiyle dua mı yoksa beddua mı olduğunu yaşayarak tecrübe etme düşüncesinin heyecanıyla bizi seven tüm dostlara selamlar…
Promosyonkodu: EnisteBahceli
Eskiler eski de kaldı dost çok dostlarımız harcandı bu yollardaBenden eski ender kişilerdensin forumun eski halini bilirsin sen
Sağol Almancı bu sene nasipse schogetten yicez artıkGüllü geç gördüm gülüm nice mutlu senelere ve huzurlu senelere inşallah @Enişte
Hahahaha inşallah beraber yiyelim enişte 😂Sağol Almancı bu sene nasipse schogetten yicez artık
Uzun makarnadan sıkıldın mi dostSağol Almancı bu sene nasipse schogetten yicez artık
Ne çok severmişsin kumbara beti dost ana bir baba bir kardeş olsan böyle merak etmezsin
Tagliatelle yeriz biz dost vereyim moneypayı da yarın sende tadına bakUzun makarnadan sıkıldın mi dost
Uye olsaydi jestimiz olurdu dedi kayboldu ortadan dost. Biz oyle yanar döner isleri sevmeyiz..uyeligimiz kapatalim kullanici adi baytemur1903 @Kumbarabet DestekNe çok severmişsin kumbara beti dost ana bir baba bir kardeş olsan böyle merak etmezsin
aynen sponsor gelirleri cukka yapıp..Milleti değil ya direk bizim başkanı
Kullanıcı adını iletirse hediyemizi veririz biz de söz ağızdan bir kere çıkarUye olsaydi jestimiz olurdu dedi kayboldu ortadan dost. Biz oyle yanar döner isleri sevmeyiz..uyeligimiz kapatalim kullanici adi baytemur1903 @Kumbarabet Destek