- 544
- 481
- 63
Reis ranheim maçı 2/1 göz kırpıyor gibi2 maçta dk 10 0-1 5 oranlı takımlar gol attı hadı bakalım
Reis ranheim maçı 2/1 göz kırpıyor gibi2 maçta dk 10 0-1 5 oranlı takımlar gol attı hadı bakalım
Bilmiyorum 2 den 1 oynamadıysan seriden 1-1 olsun dostReis ranheim maçı 2/1 göz kırpıyor gibi
Reis 2/1 de oynadım ilk yarı kg var da şans bizimle olsunBilmiyorum 2 den 1 oynamadıysan seriden 1-1 olsun dost
Bence bu 1-1 olurda diğeri patlayacak benımReis 2/1 de oynadım ilk yarı kg var da şans bizimle olsun
Patlamasın gelsin dost ikiside seriden. Bolsans🥳Bence bu 1-1 olurda diğeri patlayacak benım
Biri atsa bozacaktın zaten ftn dalgası kuponu erkenden geldi seriden biri 1-1 e gelmediPatlamasın gelsin dost ikiside seriden. Bolsans🥳
Şimdi biri atsada bozulmaz artık mecbur beklicez ikisiniBiri atsa bozacaktın zaten ftn dalgası kuponu erkenden geldi seriden biri 1-1 e gelmedi
Aynen zaten deplasmanlar atarı 2 oran üstüydü evler 1.60 1.65 2 Side dep attı yok hayır awqŞimdi biri atsada bozulmaz artık mecbur beklicez ikisini
Tebrikler dostUcuz yırttık enişte sivas 97de saplamış
Ekli dosyayı görüntüle 339411
Helal dost gene sinirin tavanŞimdi anasına bacısına sovecem aptal aptal işler hep mi denk gelir ulan 2 nizde her maç gol atmışsınız cepler gol atamıyo 2 gol atarları 1.60 tı tövbe Allahım
Ulan ya biri 1.50 biri 1.65 kazanırı biz iy kg dedik biri 0-2 biri 0-1 yeniliyoHelal dost gene sinirin tavan
Bıraktık sansizdin geldik hala sansizsin ne olcak bu halin dost bilmiyomUlan ya biri 1.50 biri 1.65 kazanırı biz iy kg dedik biri 0-2 biri 0-1 yeniliyo
İskorpit kadar sevmedi bizi hayatBıraktık sansizdin geldik hala sansizsin ne olcak bu halin dost bilmiyom
2 maç seçiyoruz 2 Side 2 den 1 oldu İy gol atamayan takımlar 2.yarı 3 attı hepsının analarını öpeyimReis ikisinde de hissettim de viking olmaz dedim oldu ranheim de dediğim gibi 2/1 oldu @Enişte
Vallahi reis o kadar haklısın ki2 maç seçiyoruz 2 Side 2 den 1 oldu İy gol atamayan takımlar 2.yarı 3 attı hepsının analarını öpeyim