- 3,858
- 3,064
- 113
Ne ruleti@Legolas35 dostumuz sponsor
Rulet deneyeceğim sporda denedik tutmadı 5 kâğıt yaparız umarım yaparsak ödül veririz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 559671
Ne ruleti@Legolas35 dostumuz sponsor
Rulet deneyeceğim sporda denedik tutmadı 5 kâğıt yaparız umarım yaparsak ödül veririz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 559671
Enişte nin rolle bakış açısı 🤣Way a q ruletli rolling ha rollingte cigir acmis adam
Oynadık bittiNe ruleti
İlk rulet rollingimizi 15 Mayıs 2020 de açmışız dayı senin daha merserize çorap sattığın zamanlarWay a q ruletli rolling ha rollingte cigir acmis adam
Ben forumun eski uyesiyim normalde, bu arkadas bana hic denk gelmedi oncesini bilmiyorum ama son hesabi ( @çekirgelli ) ile iyi ekmek yedigini biliyorum forumda kim kupon tuttursa bunu goruyordu hatta Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) bile buna şans parasi gonderdigini biliyorum. Muhakkak farkli bir hesap acip donecektir foruma.acaba hangi hesapla geziyor bugun etrafta
donmustur bıle ne donecegıBen forumun eski uyesiyim normalde, bu arkadas bana hic denk gelmedi oncesini bilmiyorum ama son hesabi ( @çekirgelli ) ile iyi ekmek yedigini biliyorum forumda kim kupon tuttursa bunu goruyordu hatta Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) bile buna şans parasi gonderdigini biliyorum. Muhakkak farkli bir hesap acip donecektir foruma.
2005 de betss10 da rulete ev birakmisim hasmin yegenimİlk rulet rollingimizi 15 Mayıs 2020 de açmışız dayı senin daha merserize çorap sattığın zamanlar
Nişantaşı’nda şuan 15 milyon temiz gitti yani dayı2005 de betss10 da rulete ev birakmisim hasmin yegenim
Yok bedo dayı benden kuruş alamaz öyleleriBen forumun eski uyesiyim normalde, bu arkadas bana hic denk gelmedi oncesini bilmiyorum ama son hesabi ( @çekirgelli ) ile iyi ekmek yedigini biliyorum forumda kim kupon tuttursa bunu goruyordu hatta Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) bile buna şans parasi gonderdigini biliyorum. Muhakkak farkli bir hesap acip donecektir foruma.
Ailden.zenginiz allahtan.Nişantaşı’nda şuan 15 milyon temiz gitti yani dayı