Teşekkürler dost golü 42 dk önce hissetmişsin dk 42 de geleceğini
Teşekkürler dost golü 42 dk önce hissetmişsin dk 42 de geleceğini
Sen bu işi bilmiyorsun dost mümkünse bir daha fikir belirtmeBu işin ustaları çoktan ilk yarı 1.5 alt aldı dakka 3 golünden sonra
Attılar hayret. Bol şanslar uzaktan takibe devam 🤣Enişte bey sende bu şans varken penaltiyi da atamazlar.
Bi uzaKafayı yıcem nerde bu 2.adım
@Enişte iki dudağımın arasında akibetin 😂Hadi bedduami geri çekiyorum enişte insallah atar thun
içerdee sanki iHTİYARŞans spini vermiş Betplay 20 tane 3 tl den
6 lira verdi onu da salladık 17 lira 17 liradır beyler Ekli dosyayı görüntüle 546626
Plaka 42 bizim enisteTeşekkürler dost golü 42 dk önce hissetmişsin dk 42 de geleceğini
Konu sahıbı ıstemezse gıderız uzaBi uza
Onu banlattım konudan terim o bu işten anlamıyorSen bu işi bilmiyorsun dost mümkünse bir daha fikir belirtme
İsviçre'de ne kadar bayan varsa sıradan geçiyordu ki enişte 42 de geldiiçerdee sanki iHTİYAR
17 lira kan yapar dostiçerdee sanki iHTİYAR
@Enişte bizi görmüyor galiba illa horozları kesip kurban bayramında yiyelim miBol şanslar eniştem çektim arabayı kenara sinyaller açık
Konu sahibi biziz sarı kafaKonu sahıbı ıstemezse gıderız uza
Oke o zmn ıyı gunlerKonu sahibi biziz sarı kafa
Para gözümüzü kör etmiş kardeşim@Enişte bizi görmüyor galiba illa horozları kesip kurban bayramında yiyelim mi
O 17 bin liradır sen 17 liraya stres yapacak adam değilsin17 lira kan yapar dost