Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Enner Valencia Internacional'de

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,241
25,692
113

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya ekiplerinden Internacional'le anlaştı.

Enner Valencia, Internacional'in 3 yıllık teklifine olumlu yanıt verdi. Ekvadorlu oyuncunun Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddererek Internacional'i seçtiği belirtildi. Valencia'nın Internacional'in 9 Temmuz'daki Fluminense maçında yeni takımıyla sahada olması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü'nden Enner Valencia için yapılan açıklamada "3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe Tarihine yazdıran Enner Valencia'ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'de bu sezon 48 maçta forma giyen Valencia 33 gole ulaşarak Süper Lig'de gol krallığını elde etti.​

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
206
43
30 gol atan adami yolladılar seklindeki yorumlar cok sigi ve düz bakis açısı cok nadir gozukebilecek ekstranin ekstrasi bir gol sayisina ulasti evet ama temelde asla güvenilir bir oyuncu değil 30 atacagina 15 at derbide at 3 puan getiren goller at bjk macindaki o rezil penaltidan sonra 50 atsan ne olur gitmesi gayet uygun bir karar

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,852
1,165
113
Çoğu penaltıdan ve kilit maçlarda hiç bir varkık gösteremedi . Yetmedi bu oyun yapısında bile jesus ile bu kadar gol bence az , bireysel yeteneği olduğunuda düşünmüyorum yaşıda geçti gitmesi iyi oldu bence fb nşn elle tutulur futbolcular bulması lazım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,840
47,218
113
30 gol atan adami yolladılar seklindeki yorumlar cok sigi ve düz bakis açısı cok nadir gozukebilecek ekstranin ekstrasi bir gol sayisina ulasti evet ama temelde asla güvenilir bir oyuncu değil 30 atacagina 15 at derbide at 3 puan getiren goller at bjk macindaki o rezil penaltidan sonra 50 atsan ne olur gitmesi gayet uygun bir karar
Alexde benzeri bi p6 kacirmisti olum kalim maciydi.bjkye yada gsye gol atsa ne olucakdi o macta attigi gole 2 golmu yazilcakti?atti iste adam bidahada uzun sure kimse onun kadar gol atamaz.bnce asil senin bakis acin duz!jesus gitti sevindim ama bu arkadasa uzuldum.

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
206
43
Çoğu penaltıdan ve kilit maçlarda hiç bir varkık gösteremedi . Yetmedi bu oyun yapısında bile jesus ile bu kadar gol bence az , bireysel yeteneği olduğunuda düşünmüyorum yaşıda geçti gitmesi iyi oldu bence fb nşn elle tutulur futbolcular bulması lazım
Cogu penaltıdan falan seklindeki yaklasimlara katilmamakla birlikte genel olarak seninle aynı fikirdeyim ben berisha kalsaydi onunda çok gol atacagini düşünüyordum jesusun oyun seklinde

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,852
1,165
113
Cogu penaltıdan falan seklindeki yaklasimlara katilmamakla birlikte genel olarak seninle aynı fikirdeyim ben berisha kalsaydi onunda çok gol atacagini düşünüyordum jesusun oyun seklinde
Çoğu penaltı dan kastım bireysel çaba ile olmayan goller tabiki penaltı atmakta bu işin fıtratında var . Genel olarak fb nin hucum potansiyelinden kaynaklı oluşan panaltılar zaten . Tamamen fb nin oyun yapısından yedi ekmeğini kardeşimiz özellikle takip edicem gittiği takımdaki maçlarını

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya ekiplerinden Internacional'le anlaştı.

Enner Valencia, Internacional'in 3 yıllık teklifine olumlu yanıt verdi. Ekvadorlu oyuncunun Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddererek Internacional'i seçtiği belirtildi. Valencia'nın Internacional'in 9 Temmuz'daki Fluminense maçında yeni takımıyla sahada olması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü'nden Enner Valencia için yapılan açıklamada "3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe Tarihine yazdıran Enner Valencia'ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'de bu sezon 48 maçta forma giyen Valencia 33 gole ulaşarak Süper Lig'de gol krallığını elde etti.​
Adam başında valen.. olan her şeyi takip ediyo ilginç :)

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
206
43
Çoğu penaltı dan kastım bireysel çaba ile olmayan goller tabiki penaltı atmakta bu işin fıtratında var . Genel olarak fb nin hucum potansiyelinden kaynaklı oluşan panaltılar zaten . Tamamen fb nin oyun yapısından yedi ekmeğini kardeşimiz özellikle takip edicem gittiği takımdaki maçlarını
Takip etmeye gerek bile duymayacagim bunun yarısıni dahi yasayamayacak oynadığı surece hatta ve hatta yer yüzünde valencia kalibresindeki bir oyuncunun bir daha bu rakamlara cikabilecegini düşünmüyorum

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
206
43
Alexde benzeri bi p6 kacirmisti olum kalim maciydi.bjkye yada gsye gol atsa ne olucakdi o macta attigi gole 2 golmu yazilcakti?atti iste adam bidahada uzun sure kimse onun kadar gol atamaz.bnce asil senin bakis acin duz!jesus gitti sevindim ama bu arkadasa uzuldum.
1 alex derbilerde penalti kacirmadi
2 besiktasa penaltıyı atsa tabiki 2 yazilmayacakti takima 3 puan yazilacakti nasil bir alaka kurdun simdi anlamadim büyük takimin forveti puan getiren goller atacak mac kazandiracak derbilerde atacak bakınız icardi marifet 30 atmak degil kilit maclari kazandirmak bakiniz abubakar 2 Side cok daha az atti ama attiklari maclara aldiklari puanlara derbilere bak senin bakis açın 36 sinda topcuya 3 buçuk milyondan 3 senelik sozlesme yapmaksa ali Koç hiç uzulmesin daha kötü fikirler var ornekteki gibi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,780
153,324
113

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

@Penaltı senin takımını bulduk dost
Ekmek burdan yersin artık :D

weco91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
1,058
93
Farkında değil bizim taraftar, çok leş bir oyuncu. Oyun görüşü çok kısıtlı. Gol vuruşu berbat. Bitiricilik eksik.

Adamda Abubakar, İcardi var sende Valencia var. Abubakar ve İcardi şampiyon yaptılar daha önce. Ama valencia 3 sene oynadı şampiyonluk yok..