- 17,017
- 12,020
- 113
Çok belli kanka slotlar afk sahte yani aşırı derecede belli amatör@Mayko78 @Muroo1988 sanki muroo açtı siteyi öder diye söylüyor ne kadar emin sitesinden ya bizi dolandircak🤣🤣🤣
Çok belli kanka slotlar afk sahte yani aşırı derecede belli amatör@Mayko78 @Muroo1988 sanki muroo açtı siteyi öder diye söylüyor ne kadar emin sitesinden ya bizi dolandircak🤣🤣🤣
Çeken olursa haber versin mayko1000 i gecdi kasa gel guven simdiEkli dosyayı görüntüle 580781
Öder bence1000 i gecdi kasa gel guven simdiEkli dosyayı görüntüle 580781
Tamam agaÇeken olursa haber versin mayko
@Mayko78 muroo şimdi masada oturuyor para bekliyor herkesten akşama kadar eğlenmeye gitcek ben yatircam 250 kanka canı sağolsun murooonunÇok belli kanka slotlar afk sahte yani aşırı derecede belli amatör
Aynen oylepayfix payco ve türevleri yok sitede yatırım çekimde banka havalesi papara o kadar 3 seçenek var bunlar para toplamaya çıkmışla
Aynen neden diğer çekimler yok sıkıntılı mı sitepayfix payco ve türevleri yok sitede yatırım çekimde banka havalesi papara o kadar 3 seçenek var bunlar para toplamaya çıkmışla
@Mayko78 muroo herşeyi ayarlamış kanka zaten kaç günden beri yoktur forumda @Muroo1988 ben havale çekmem siteden bu ona göre payfix koyAynen oyle
Murom candır can kanka😂😂@Mayko78 muroo herşeyi ayarlamış kanka zaten kaç günden beri yoktur forumda @Muroo1988 ben havale çekmem siteden bu ona göre payfix koy