- 8,326
- 3,185
- 113
Tam cekim talebi verdigin saat nedir arkadasimValla helal olsun şimdi ödediler çok beklettiler ama ödediler
Tam cekim talebi verdigin saat nedir arkadasimValla helal olsun şimdi ödediler çok beklettiler ama ödediler
ne havalesi papara payfix oluyorbankahavalesi mi anında havale mi seçtiniz çekerken?
BANKA HAVALESİ ÖDEMİYOR MU? ÖYLE BİRSEY OUMADIM HİÇne havalesi papara payfix oluyor
Papara verdi herkez. Havaleyi karistirmaBANKA HAVALESİ ÖDEMİYOR MU? ÖYLE BİRSEY OUMADIM HİÇ
Kardeş bu hangi dilOğlaç oğlaç bürsss yah yah kleyk sıraya gir sıraya bürsss çüşşş bürs
agacan papara hesabın yok mu ordan ver bankaya hiç bulaşma bak millet paparadan çekmiş riske girmeye gerek yokBANKA HAVALESİ ÖDEMİYOR MU? ÖYLE BİRSEY OUMADIM HİÇ
babacan vardı ama telefonumu değiştirdim. giremıyorum hesaba. paparayı arıyorum ikametgah istiyor değişiklik içinagacan papara hesabın yok mu ordan ver bankaya hiç bulaşma bak millet paparadan çekmiş riske girmeye gerek yok
Kanka bizin burada sığırları ahıra sokarken böyle söylerler aynı şey yaniKardeş bu hangi dil
Ben hala.bekliyorum elektrik faturasi kuyruğu gibiYariladik insallah bitmemistir
Ne ara bittiBonus bitmiş beyler boşa üye olmayın