- 17,304
- 8,529
- 113
eyvallah hocam kırsak şu şeytanın bacağını başka bişey istemiyorumBol sans dedik dost dostların bol şansına icabet etmez olmussun
eyvallah hocam kırsak şu şeytanın bacağını başka bişey istemiyorumBol sans dedik dost dostların bol şansına icabet etmez olmussun
Bu kupon gelir artık
kardo gelmesi lazım bankolara kaldı ilk yarıyı aldık bari iyi olduBu kupon gelir artık
Hatay maçı biraz tehlikeli Hatay da 10 kişiyle pozisyonlara girdi ilk yarıda . Bakalım umarım erken bir gol maçı koparırkardo gelmesi lazım bankolara kaldı ilk yarıyı aldık bari iyi oldu
konya yer onları be kardo kaç haftadır maclarını izliyorum konyanın 4 tane atarlar bak görürsün koktumda girmedim 2,5 üstüne takım golününHatay maçı biraz tehlikeli Hatay da 10 kişiyle pozisyonlara girdi ilk yarıda . Bakalım umarım erken bir gol maçı koparır
70 e kadar sallarsa kafa rahat dostHatay maçı biraz tehlikeli Hatay da 10 kişiyle pozisyonlara girdi ilk yarıda . Bakalım umarım erken bir gol maçı koparır
hocam inş ya bu kupon gelsin hedef basit 😁70 e kadar sallarsa kafa rahat dost
Reis sırf bu şansızlığım var diye sıradaki gol ev oynadım dep atsın diye 20tl hibe ettim gelmesindostlar totemleyinde attıralım