- 30,625
- 9,650
- 113
Payfix nasıl aktif ediliyor dostlar bilen var mı
BlokelimiPayfix nasıl aktif ediliyor dostlar bilen var mı
banka hesabından 1 tl para yatırPayfix nasıl aktif ediliyor dostlar bilen var mı
Aynn tek seferlik havale sonrasi aciliyorbanka hesabından 1 tl para yatır
Mobilden gorunuyorLan bu ne sitede çekim kontrol yeri yok talebi veriyorsun havaya gidiyor galiba 😂😂
Tum yontemler gecerliÇekim illa pqyfix mı arkadaşlar
Bu değil hocam ödendi ödenmedi kontrol yerini diyorum burası işlem geçmişi bende de var buMobilden gorunuyor
Payfixi ozellikle soyledim Cogu sitede sadece Havale zorunlu diyeÇekim illa pqyfix mı arkadaşlar
Tamam iste ordan gorunuyor zatenBu değil hocam ödendi ödenmedi kontrol yerini diyorum burası işlem geçmişi bende de var bu
Sagolasin dostPayfixi ozellikle soyledim Cogu sitede sadece Havale zorunlu diye
Çekim buradan kontrol ediliyor hocam 😂😂 sen işlem geçmişini atıyorsunTamam iste ordan gorunuyor zaten
Cekim yaptikdan sonra islem gecmisine dusuyor zaten Daha once hic para cekmedin heraldeBu değil hocam ödendi ödenmedi kontrol yerini diyorum burası işlem geçmişi bende de var bu
Bunda yok demekki hocam deme banaÇekim buradan kontrol ediliyor hocam 😂😂 sen işlem geçmişini atıyorsun
😂😂 o zaman Viyana’yı savunur gibi neden savunuyorsun hocam yok diyorum var çekim yapınca buraya düşüyor hiç çekim yapmadın herhalde diyorsunBunda yok demekki hocam deme bana
Sen bi dmye gelDemek ki senden iyi biliyormuşum ve oranın olmadığını farketmiştim
dostum sen benimle dassak geçiyorsun benim attığım resme baksana ya bu sitede orası yok ödendi ödenmedi nereden kontrol edeceğiz diyorum diyorsun ki çekim verince oraya düşüyor 😂😂
2 gün banlısın geldiğinde saygısızlığa devam edersen süresiz Banlanacaksın.Sen bi dmye gel