- 15,563
- 26,492
- 113
Sayfa yenileyin devamlı geliyor tekrardan site çöktü resmenBitmis kaldırmıslar
Sayfa yenileyin devamlı geliyor tekrardan site çöktü resmenBitmis kaldırmıslar
kim dedi hocamara ara kontrol edin tekrar açılcak dediler
a1 türkçe misin hocam bitmiş yazıyor açıldı diye buraya atıyorsun okuduğunu anlaAçıldı
İroni olduğunu anlasaydın keşke canberkk1a1 türkçe misin hocam bitmiş yazıyor açıldı diye buraya atıyorsun okuduğunu anla
Mevcut bakiye ile oynanabiliyor şart yokHoliganbet bu ozel oranlarda aştı kendisini. Acaba mevcut bakiye ile oynaniyormu arkadaslar? Yoksa ayni gun yatirim yapmis olma sarti varmi? Eger oyle bir sart yoksa 100lira atip pusuda beklemek iyi olur
Cok sagol dostum o zaman yatirip beklemek en mantiklisi olacak. Birde telegramdan holigani takip etmekMevcut bakiye ile oynanabiliyor şart yok
Ben 2-3 ay boyunca yatırım yapmadan içerdeki bakiyeyle sadece özel oranlardan çektim sürekliCok sagol dostum o zaman yatirip beklemek en mantiklisi olacak. Birde telegramdan holigani takip etmek
Valla tebrik ederim dostum strateji harika. Bundan sonra bende uyguluycam. Bets10 da aynisini yapiyordum ama holigan bir türlü guven vermiyordu üstelik birsuru cekimimde var. Bets10 cok nadir aciyor ozel oran o yuzden holiganda pusuya yatayimBen 2-3 ay boyunca yatırım yapmadan içerdeki bakiyeyle sadece özel oranlardan çektim sürekli
onu kimse yapamıyor dostum merak etmeOlum paylasiyosunuz 5 dk sonra bitiyor aldın oynadin eyvallah . Millet 5 hesap açıp oynuyor bız oynayamiyoruz