- 6,720
- 2,433
- 113
le aleyküm esselam gardaşım olur mu öle şey biz ramiz dayının evltlaryız rajon biliriz kırıldım bu sözüneYoklukta selamdamı almıyosunuz dost
le aleyküm esselam gardaşım olur mu öle şey biz ramiz dayının evltlaryız rajon biliriz kırıldım bu sözüneYoklukta selamdamı almıyosunuz dost
Hadı bakalım
işimiz gırgırYoklukta selamdamı almıyosunuz dost
bu konu altında 2 kişiye sans parası verebiliyosun sadece maalesef gencler biz rezervasyon yaptırmıstıkRecep bunu beğenmemeli zaten durumlar sakat diyoruz bi anla bi anla
Değerleri olan bir milletiz selamımız var sabahımız var bunları yaşayıp yaşatmalıyız dostle aleyküm esselam gardaşım olur mu öle şey biz ramiz dayının evltlaryız rajon biliriz kırıldım bu sözüne
Neyyyybu konu altında 2 kişiye sans parası verebiliyosun sadece maalesef gencler biz rezervasyon yaptırmıstık
Tamam 3 benım110 yapalım 60 sizin 50 benim
Kesinlikle katılıyorum , özünü kaybeden boş yaşayan bir insan olmamak en önemlisiDeğerleri olan bir milletiz selamımız var sabahımız var bunları yaşayıp yaşatmalıyız dost
açma agzını kardeşim acma 60 geliyo yolda sesetme senÇok iyi gidiyor kupon rahat gelecek gibi
Devam devamNeyyyy
Sen ne dıosan oDevam devam