- 7,689
- 1,947
- 113
Oranlar ucru
teşekkür ederim . Niyette alıyoduk demi besmele çekmeden halvet yerlerini yıkardıktan sonra3 agız 3 burun
kanka bu mac sıkıntılı srl hep tuzak ama kısmet işi bu varsa kısmette oluyo bi şekildeGelse de uyusak
Helal75 e kadar 1 gol olursa 2.5 üste bile gider bu maç
Konuyu acmayip bassam gelmişti uğursuzluk var
Valla galıba oyleKonuyu acmayip bassam gelmişti uğursuzluk var
ah be kardeşim öyle yapsaydın keşkeKonuyu acmayip bassam gelmişti uğursuzluk var
Bızde nasıp yok galıba yuzumuz gulmıcek hıcBugün 1.4 k kaldırdım 20 TL frebetten şimdi bastığım gelmiyor düşün
Kaybedersen söz 50 benim borcum olsun sanaKonuyu acmayip bassam gelmişti uğursuzluk var
kardeşim biz açız diyoz sen 1.4k diyon yaptıgın ayıp senınBugün 1.4 k kaldırdım 20 TL frebetten şimdi bastığım gelmiyor düşün
Knk evin elektrik su herşeyini ödedimkardeşim biz açız diyoz sen 1.4k diyon yaptıgın ayıp senın
Aynen Eren kardeşim kaybedersek bizim borcumuz sana 50de ben atıcam bizden yana oldu sıkıntılarKaybedersen söz 50 benim borcum olsun sana
Gelicek bu kuponKaybedersen söz 50 benim borcum olsun sana
bende duruyo 2 fatura hayırlısı bakalım yeni gelmiş kız gibiKnk evin elektrik su herşeyini ödedim
Ocağın tüpüyle ekmeğini de aldıysan gerisinin koy ...tüne. Erhanla bende eksik olan bunlarKnk evin elektrik su herşeyini ödedim