- 7,689
- 1,947
- 113
Yok knk düşünmeniz yeter feda olsun bugün.gider yarın gelirAynen Eren kardeşim kaybedersek bizim borcumuz sana 50de ben atıcam bizden yana oldu sıkıntılar
Yok knk düşünmeniz yeter feda olsun bugün.gider yarın gelirAynen Eren kardeşim kaybedersek bizim borcumuz sana 50de ben atıcam bizden yana oldu sıkıntılar
50yi 100 yaptık sen kardeşim bosver bizimde şansımız dönecek yakında önce sağlık dimi BarışYok knk düşünmeniz yeter feda olsun bugün.gider yarın gelir
küfür ediyorum nokta haha50yi 100 yaptık sen kardeşim bosver bizimde şansımız dönecek yakında önce sağlık dimi Barış
tüpü sallıyoz bu sıralar kahvede hesap kaldımı döner bu muhabbet biliyon mu tüpü sallamakOcağın tüpüyle ekmeğini de aldıysan gerisinin koy ...tüne. Erhanla bende eksik olan bunlar
Gol olsunaha kilit
haha olm ne fenasın sen yatüpü sallıyoz bu sıralar kahvede hesap kaldımı döner bu muhabbet biliyon mu tüpü sallamak
daha 4 5 lere kilit olur hikaye oluyo genelde srlde kilitaha kilit
bi yemeklik daha çıkıyo demi salladığındatüpü sallıyoz bu sıralar kahvede hesap kaldımı döner bu muhabbet biliyon mu tüpü sallamak
yaAğam bizimle eğlenir boş kilit
yoksa evde et tavuk köfte bilimum makarnalar pişiremiyozbi yemeklik daha çıkıyo demi salladığında
biz burdayız kardeşim açken uyku tutmuyoYatalım.beyler gelmez bu kupon olduda geldi sabah hesaplasiriz
Bu kupon gelecek . 1635339130 saygılarYatalım.beyler gelmez bu kupon olduda geldi sabah hesaplasiriz
Ben yatar bu gelmicek galibabiz burdayız kardeşim açken uyku tutmuyo