- 7,689
- 1,947
- 113
3 kişiye 20
Su bonkörlüğe bakarmısınYok kanka denedik olmadı not işlemi tamamdır , eyvallah diyoruz Benim hakkımı da recoya at eren kardeş
Reco sınavı kaybettinYok kanka denedik olmadı not işlemi tamamdır , eyvallah diyoruz Benim hakkımı da recoya at eren kardeş
İşte ıstedıgımız hareket3 kişiye 20
Hangı sonavı kazanabıldıkkı be erhanımReco sınavı kaybettin
Gece ya yavastan alıyolardırAtlasbetin finansı okeyde herhalde izin almadi daha
Recep ben makara yapmıyorum Eren sen at kardeşim erosusa benım hakkımı biz halledicez aramızda sağol bu kıyağını unutmayızHangı sonavı kazanabıldıkkı be erhanım
Noluo olum ?Recep ben makara yapmıyorum Eren sen at kardeşim erosusa benım hakkımı biz halledicez aramızda sağol bu kıyağını unutmayız
Eyvallah @Eren44 kesene bereketRecep ben makara yapmıyorum Eren sen at kardeşim erosusa benım hakkımı biz halledicez aramızda sağol bu kıyağını unutmayız
Az bi oku mesajları kardommm tekrardan anlarsın la o zamanNoluo olum ?
gecmıse götürme söyle loAz bi oku mesajları kardommm tekrardan anlarsın la o zaman
Papara at knkEren sen anakasayı al Barışa 30 at recebe 20 biz tırmalarız onunla
1427297888
Kızdım !!!! İnsan sevdiğine kızar alınır o bakımdan neyse la s. et sorun yok takıl dalganaEger sıkıntın
gecmıse götürme söyle lo
@Erosus yazar mısın broPapara at knk
Konuyu bılmıom söylemıonuz kızıonuz sonraKızdım !!!! İnsan sevdiğine kızar alınır o bakımdan neyse la s. et sorun yok takıl dalgana