Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Eren44 / Kuponum

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Bol Sans Dost

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Rol acicamda maç yok beyler yarın açarım artık cyber gel gel yapıyor gitmicem ama :)

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
kimsebin umrunda degil sampiyonlar ligi dusmek yada sampiyon olmak kime cok basiliyorsa kaybediyor mesela gs hafta sonu bu aksam benfica mesela

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
kimsebin umrunda degil sampiyonlar ligi dusmek yada sampiyon olmak kime cok basiliyorsa kaybediyor mesela gs hafta sonu bu aksam benfica mesela
Gsyi hakemler doğradı maalesef Benfica maçı izlemedim , bı ayar çekiliyor orası belli bugün milleti fena soydular

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Gsyi hakemler doğradı maalesef Benfica maçı izlemedim , bı ayar çekiliyor orası belli bugün milleti fena soydular
dostum zaten takim iyise hakem s... bak fiartina dun tek kale lap verdi kirmiziyi bitirdi aslinda kulupl3r mi sike yapiyor hakemler mi bilmiyorum ama donen dolaplar bariz belli ortalama 5 yila futbol da mefta olur boylr giderse herseyin icine etiler

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
dostum zaten takim iyise hakem s... bak fiartina dun tek kale lap verdi kirmiziyi bitirdi aslinda kulupl3r mi sike yapiyor hakemler mi bilmiyorum ama donen dolaplar bariz belli ortalama 5 yila futbol da mefta olur boylr giderse herseyin icine etiler
Bugün udinese maçı 1-0 bitti 14 korner dep sadece kullandı ama gol olmadı olsa 400 geliyordu holifrebtte tek golden gitti 2000 ascoli maçında adam boş kaleye atamadı arogtaki gibi karga aldı götürdü sanki adamı kafayı yedirtirler insana