- 7,689
- 1,947
- 113
Bunu oyna yarına dua et
Senimi Kırcam dostum frebetide buna atarım analizmi yaptin birisinden mi aldın dostBunu oyna yarına dua et
Yok analiz yaptım Ikı haftada bir kupon yaparımSenimi Kırcam dostum frebetide buna atarım analizmi yaptin birisinden mi aldın dost
Eyw reis 20 Lik atarım bunaYok analiz yaptım Ikı haftada bir kupon yaparım
kimsebin umrunda degil sampiyonlar ligi dusmek yada sampiyon olmak kime cok basiliyorsa kaybediyor mesela gs hafta sonu bu aksam benfica mesela
Gsyi hakemler doğradı maalesef Benfica maçı izlemedim , bı ayar çekiliyor orası belli bugün milleti fena soydularkimsebin umrunda degil sampiyonlar ligi dusmek yada sampiyon olmak kime cok basiliyorsa kaybediyor mesela gs hafta sonu bu aksam benfica mesela
Dostum maçlara baktim bence çok iyi kupon Polonya biraz sıkıntı sanki ama sancılı olsa da alır gibi
dostum zaten takim iyise hakem s... bak fiartina dun tek kale lap verdi kirmiziyi bitirdi aslinda kulupl3r mi sike yapiyor hakemler mi bilmiyorum ama donen dolaplar bariz belli ortalama 5 yila futbol da mefta olur boylr giderse herseyin icine etilerGsyi hakemler doğradı maalesef Benfica maçı izlemedim , bı ayar çekiliyor orası belli bugün milleti fena soydular
Bugün udinese maçı 1-0 bitti 14 korner dep sadece kullandı ama gol olmadı olsa 400 geliyordu holifrebtte tek golden gitti 2000 ascoli maçında adam boş kaleye atamadı arogtaki gibi karga aldı götürdü sanki adamı kafayı yedirtirler insanadostum zaten takim iyise hakem s... bak fiartina dun tek kale lap verdi kirmiziyi bitirdi aslinda kulupl3r mi sike yapiyor hakemler mi bilmiyorum ama donen dolaplar bariz belli ortalama 5 yila futbol da mefta olur boylr giderse herseyin icine etiler