- 5,221
- 3,686
- 113
Sadece şu oran korkutuyor beni
Nice 1.10 lardan yattım yatacaksam bende yatım bundan diye oynadim 😊Sadece şu oran korkutuyor beni
Korkanin cocugu olmaz artik korku biseyi degistirmez oynamissin bi kere.oran korkutuyor derken cash mi dusunuyorsun?Sadece şu oran korkutuyor beni
Neden bu oranı açtıkları konusunda korkum var risk birimi ne düşündü acabaKorkanin cocugu olmaz artik korku biseyi degistirmez oynamissin bi kere.oran korkutuyor derken cash mi dusunuyorsun?
Bilboa formda Madrid formsuz ama farkeder mi Real Madrid ismi yeter alır bu maçıNeden bu oranı açtıkları konusunda korkum var risk birimi ne düşündü acaba
Atletico evinde iyi takim cunku kolay bi mac deil ondan acilmistir.villarealde evinde iyi takim girona ile oynadi 1.80 oran vardi bence cok bankoydu ve geldi.bugun param olsa kazanirmisim buyuk ihtimalle ama sans iste para olsa sans olmuyor sans olsa para olmuyor.neyse salla simdi orani bilmem ne kazanmaya bak umarim mac sonu tbrk ederizNeden bu oranı açtıkları konusunda korkum var risk birimi ne düşündü acaba
Tebrikler demek istiyorum bu kupona umarım kazanir
İnandık olacak Hala MadridHadi bakalım inanıyorum 😆
Gelecek inşMS2 oranı 1.40
1.40 bile fazlaMS2 oranı 1.40
Golden sonra yaşlandı herhalde iyice1.40 bile fazla