- 47,002
- 51,213
- 113
Akşam ağzından salyalar akarken görüşürüz dostne zaman böyle bir kupon görsem oynamasam tutuyordu pisman oluyordum simdi de 3 lira attım bu kez de oynadıgım için pişman olcam
Akşam ağzından salyalar akarken görüşürüz dostne zaman böyle bir kupon görsem oynamasam tutuyordu pisman oluyordum simdi de 3 lira attım bu kez de oynadıgım için pişman olcam
Yine önerdik oyunu tam 3 28 de gir verecek dedim vermiş
biz kimseyi pişman etmeyiz dost paran hayırlı olsunne zaman böyle bir kupon görsem oynamasam tutuyordu pisman oluyordum simdi de 3 lira attım bu kez de oynadıgım için pişman olcam
aynen ama karşılıksızÇek gibi kupon masallah😀
Karşılıksız dostum faydalanmak istersen buyur Bi 20 kağıt sallaÇek gibi kupon masallah😀
Kupon grlirse 1 k borcunu alırım erhanım
Bizde gelirse diye bişey yok dost gelecekbu gelirse ortalık karışır
Maalesef dayı 3 TL bas sende kazanKupon grlirse 1 k borcunu alırım erhanım
Varmı kiMaalesef dayı 3 TL bas sende kazan
Bul Bi yerlerden 3 TL bulamıyorsan yaşama dayı böyle kupon Bi daha gelmezVarmı ki
Ben yasal oynamam.siteye atmak lazım.onada en az 20 lazım.Bul Bi yerlerden 3 TL bulamıyorsan yaşama dayı böyle kupon Bi daha gelmez
Şaka bi tarafa oynadım bakalım Erhan a güveniyorumBul Bi yerlerden 3 TL bulamıyorsan yaşama dayı böyle kupon Bi daha gelmez
Aga şu tarz bir kupon es kaza tutsa ve illegal sitede oynamış olsan o parayı hayatta çektirmezler diye düşünüyorum illa ki bir bahane bulurlar risk birimi diyeBen yasal oynamam.siteye atmak lazım.onada en az 20 lazım.
Belli siteler hariç dediğin doğru bahane bulurlarAga şu tarz bir kupon es kaza tutsa ve illegal sitede oynamış olsan o parayı hayatta çektirmezler diye düşünüyorum illa ki bir bahane bulurlar risk birimi diye