- 86,631
- 66,061
- 113
Arka arkaya 31 33te olcakmıs 🥔🥔Goll nerde reis biraz hareket gol lazım 🧐 💪
Eyvallah sağolasın zor işimiz hep süpriz arıyoruzBol şans kardeşim
Soğanı aldım geldim patates nerdeEyvallah sağolasın zor işimiz hep süpriz arıyoruz
Sıktı bu işler kanka banko diyoruz gol oluyor iptal oluyor supriz diyoruz oda olmuyor var mı kazanan ben hiç görmedimSoğanı aldım geldim patates nerde
Sorma mantara bağladı gene sen kırmızı 16 dan devam et spor sana göre değilSıktı bu işler kanka banko diyoruz gol oluyor iptal oluyor supriz diyoruz oda olmuyor var mı kazanan ben hiç görmedim
kasamız yok o iş zor 50 100 le arada oluyor sövcem şimdi de neyseSorma mantara bağladı gene sen kırmızı 16 dan devam et spor sana göre değil
3-1 bitmiş atamadı ilk yarı 2 tane kıralım şanssızlığımız@erhanbey22 sağlık olsun dost
Yersen kanka son 15dk 3tane attı 3-1 skora son 20yi basmıştım dk 65te 1040 verdi beklemiyordum gelmesini3-1 bitmiş atamadı ilk yarı 2 tane kıralım şanssızlığımız
kazandın mı harbi ya bu deplasman iyi gidiyor bayadır ben ev onu patlatır dedim ne zamandır kazanmıyor aralarındaki maclarada baktım ilk yarı 2 attıgı cok olmus ama tutturamadık var bi kötü sans uzun süredir çekemedikYersen kanka son 15dk 3tane attı 3-1 skora son 20yi basmıştım dk 65te 1040 verdi beklemiyordum gelmesini
Bende çekemiyorum bayadır keşke 20liram olsaydı da bassaydım 3-1 skora yokmu rulet falan bu arakazandın mı harbi ya bu deplasman iyi gidiyor bayadır ben ev onu patlatır dedim ne zamandır kazanmıyor aralarındaki maclarada baktım ilk yarı 2 attıgı cok olmus ama tutturamadık var bi kötü sans uzun süredir çekemedik
oynayamıyorum ki 20 30 atıyoruz kaybediyoruz kasa yok yani bi kere dönsek yine 3 5 gün vururuz bi şeylerBende çekemiyorum bayadır keşke 20liram olsaydı da bassaydım 3-1 skora yokmu rulet falan bu ara