- 47,002
- 51,213
- 113
Verrr bonusuuu demiş dayı50 tane freebet almış erhanım dogumgunu ya dayamış silahı ver parayı demiş
Verrr bonusuuu demiş dayı50 tane freebet almış erhanım dogumgunu ya dayamış silahı ver parayı demiş
Buna hayat deniyorsa lanet olsun dost @erhanbey22erhanbey bu hayatı sen yasiyorsun bol şanslar diliyorum sana
Bozmaz dayı millet benden gördü siteyi kimse de demedi ki umut kardeşim helal olsun çekimlerin %10 u senin diyeBetgarden nası bi site sin inş bozmazsın
Veerr parayııııı
Çıkar silahını güney amerikaya oynadıysan yoksa ver parayı onlar derlerne oldu oynadıgımız mac durdu kesildi
ayip etmisler😀😀Bozmaz dayı millet benden gördü siteyi kimse de demedi ki umut kardeşim helal olsun çekimlerin %10 u senin diye
Yapma droga yanarızPayfiximi otturmek isteyen var mj
var dost o işlere @Shellac bakıyo ondan iyi öttüreni ne gören var ne duyanPayfiximi otturmek isteyen var mj
Sağlam öttürür dost 😁😁😁var dost o işlere @Shellac bakıyo ondan iyi öttüreni ne gören var ne duyan
😅😅Yapma droga yanarız
O ottururse benide göremezsiniz en iyisi hiç dememiş olayımvar dost o işlere @Shellac bakıyo ondan iyi öttüreni ne gören var ne duyan
şakasını dahi istemiyoruz konuda dostumPayfiximi otturmek isteyen var mj
Evet dostum rollinglerde ben şahıs istediğine veriyor zannetmiştim çekiliş oluyormuş onun için uyarmıştınşakasını dahi istemiyoruz konuda dostum
dünde başka sebepten seni uyardım diye hatırlıyorum