Herkesin yeri farklı reco bekliyoruz doğru yerde oynarız ins 4 mac simardik cokBasket oyna artıkın @erhanbey22
Herkesin yeri farklı reco bekliyoruz doğru yerde oynarız ins 4 mac simardik cokBasket oyna artıkın @erhanbey22
Kasa var hala umutsuzluk yokHerkesin yeri farklı reco bekliyoruz doğru yerde oynarız ins 4 mac simardik cok
HosgeldunSelam çıcıklar cukurumuz bitti sahalara döndük
Aynen o eli öpersek yedi sulalemizi kainat ... kankaSelam çıcıklar cukurumuz bitti sahalara döndük
O elin içinden geçicez dost savaş başladıAynen o eli öpersek yedi sulalemizi kainat ... kanka
Vartoluyu kaybediyoruz o sıkıntı dostO elin içinden geçicez dost savaş başladı
Çok şımarık kupon yapmış dost uslanmaz buBol şanslar dost ilk adım şımarmışsın iyice hadi Rulete alalım seni 🤩
Bol şans dost20.000 mesaj rollingim yönetime saygılar
Şöyle 20 tl ile simarttik kendimizi
Hedefe varınca min 4 kişi 25 atarız Ekli dosyayı görüntüle 130090Ekli dosyayı görüntüle 130091
Bir iki bölüme yamacın yanına geçer dost merak etmeVartoluyu kaybediyoruz o sıkıntı dost
Fınalıne az kaldı ıyı son olur tahmınımBir iki bölüme yamacın yanına geçer dost merak etme
Tebrikler dostFınalıne az kaldı ıyı son olur tahmınım
İyi ki Bi çıkıra kaçtık hemen kendini şımartmış dostm 🤣Çok şımarık kupon yapmış dost uslanmaz bu
Etıket ıstıyomTebrikler dost
Ne zaman banlancan dost@Umutks41 nerdesin la kaç gündür
Haftada 1 ban 2 günlük izin yapıyorum dost kafa dinliyorum.Ne zaman banlancan dost