- 16,649
- 6,541
- 113
Sino gecende rolü 17 18 dakikada paket etmisti dakikalar yine uyuyo bir an tirsmadim değil su anKale gibi sağlam başladın Sino tebrikler şimdiden 🤣🤣
Sino gecende rolü 17 18 dakikada paket etmisti dakikalar yine uyuyo bir an tirsmadim değil su anKale gibi sağlam başladın Sino tebrikler şimdiden 🤣🤣
bu 3lünün halısaha oynadığı yerde seyirci olma gibi bir gayem olamaz zaten tost mümkünse stadı ateşe verirdim evime doğru gidiyorum.bu 3lunun halısaha oynayamadıgı yerde sen seyirci bile olamazsın dost evine dogru ilerle o zaman
Papaz her zaman pilav yemez dostSino gecende rolü 17 18 dakikada paket etmisti dakikalar yine uyuyo bir an tirsmadim değil su an
Hacı dakika 75Papaz her zaman pilav yemez dost
82 de gol gelir Ss almakta özgürsünüz dostlarHacı dakika 75
90+5 gibi söyledin dostHacı dakika 75
basket deneyin de bari heyecan olsunolursa olur olmazsa yapcak bır sey yok denıyoz ıste
bana laf edenler bir bir tarihte kaldı dost fatih öldü o öldü bu öldü ben hala ayaktayım kenan komutanAdınız cıkmıs bi kere @Sino16 @erhanbey22 la siz bu milletr nettiniz
Olmaz olamazz olamazzzzzbana laf edenler bir bir tarihte kaldı dost fatih öldü o öldü bu öldü ben hala ayaktayım kenan komutan
Adınız cıkmıs bi kere @Sino16 @erhanbey22 la siz bu milletr nettiniz
İlgincEv sahibi oyuncu değiştirme yapıyor
Napıyon kelllİlginc
Takılıyoz erişte makarna sen nabıyonNapıyon kelll