- 9,881
- 3,302
- 113
Ben 3 yıl yaşadım sinopta on numara şehirSinop hacı memleket de gezmedik görmedik ama yine de bizim köyümüzdür
Ben 3 yıl yaşadım sinopta on numara şehirSinop hacı memleket de gezmedik görmedik ama yine de bizim köyümüzdür
457 yaparsam sınopun hatrına 57si senin ama 456da durcam olursaSinop hacı memleket de gezmedik görmedik ama yine de bizim köyümüzdür
Ahahahhahha bıraz usendım ama basladınmı bırakamıonUla hiç usenmedin mi yazarken hahxhahah
zorlayalım kanka ya ne zamandır para yok yine olmasın nolcak200 fena para değil Erhan kardeş
İki rakam bildin ya hemen bı özgüven gelmiş hedef 300dü hani ahahah457 yaparsam sınopun hatrına 57si senin ama 456da durcam olursa
Bi maç var gelirse benim de 200 olcak ortak kasa yapalım lan dur bekle dün 200 için götümüzle selfi çekcektik pardon o umuttuzorlayalım kanka ya ne zamandır para yok yine olmasın nolcak
466 yap yozgat candır457 yaparsam sınopun hatrına 57si senin ama 456da durcam olursa
üyeleri nerden banlıyodukİki rakam bildin ya hemen bı özgüven gelmiş hedef 300dü hani ahahah
Mobilden mi soruyosun pcden miüyeleri nerden banlıyoduk
çekeyim mi diyon 200ü napalım ?Bi maç var gelirse benim de 200 olcak ortak kasa yapalım lan dur bekle dün 200 için götümüzle selfi çekcektik pardon o umuttu
ben şifremi vereyim sn kendini engellesene bendenMobilden mi soruyosun pcden mi
200ü çek 10 kişiye 25 dağıt bence haksızlık olmasınçekeyim mi diyon 200ü napalım ?
20 sini umuta yollayalım malzeme çıksın geceye popo görelim bi . Gene de para senin karışmam yaniçekeyim mi diyon 200ü napalım ?
bize ne kaldı 50 lira ver 10 kişiye dağıtalım madem200ü çek 10 kişiye 25 dağıt bence haksızlık olmasın
ben umuta 20 lira ayırdım yazdım özelden de cevap vermiyor20 sini umuta yollayalım malzeme çıksın geceye popo görelim bi . Gene de para senin karışmam yani
bize ne kaldı 50 lira ver 10 kişiye dağıtalım madem
Sen kasmıonmu erhanım bı 300 yap bız konusurken burdabize ne kaldı 50 lira ver 10 kişiye dağıtalım madem