- 4,205
- 6,435
- 113
hiçbiri yardımcı olmuyo papagan gibi iki aşamalı şifre dio başka bişi demioPusulabet destek konusundaa yasadiklarimi anlattim bak vor seninkinin aynisi
hiçbiri yardımcı olmuyo papagan gibi iki aşamalı şifre dio başka bişi demioPusulabet destek konusundaa yasadiklarimi anlattim bak vor seninkinin aynisi
içerdeyim zaten dostKredi işlerini diyorum girme ben 1-2 senedir neye çalişiyorum bilmyorum geldiği gibi gidiyor para
bildiri yayınlayacağım birazdanabi anlaşılabilirdi yazdıklarım İçe açim
Kupon atıyoruz burda kullanıcı adınıda gizliyoruz oynadımız siteler kac gündür erişim sağlanıyo tuhaf şeyler oluyo Bu durumu üslubuyla anlatıyoz konu açıyoz Konu kapanıyo veya siz el atın bildiri yayınlayın ne bilim kullanıcılar şifresini deiştirsin site arayüzü gözükmeden resim atsın Kacakta 2-3 kez profilime girildi nesine.comda nie olmuyo bu???
Dost benimde nesinede hesabima girmuslr bakiyemi 0 lamislar cekim yapmamis ama oyun oynamis kaybetmisabi anlaşılabilirdi yazdıklarım İçe açim
Kupon atıyoruz burda kullanıcı adınıda gizliyoruz oynadımız siteler kac gündür erişim sağlanıyo tuhaf şeyler oluyo Bu durumu üslubuyla anlatıyoz konu açıyoz Konu kapanıyo veya siz el atın bildiri yayınlayın ne bilim kullanıcılar şifresini deiştirsin site arayüzü gözükmeden resim atsın Kacakta 2-3 kez profilime girildi nesine.comda nie olmuyo bu???
zaten çekemez onu yapanlar annesi güzeller varDost benimde nesinede hesabima girmuslr bakiyemi 0 lamislar cekim yapmamis ama oyun oynamis kaybetmis
1 lira bile karda olsan kapat derim. inanılmaz koyuyor adamaiçerdeyim zaten dost
aynen öyle olduen temizi milleti egleniyoduk forumdan soğuttular
Sen kupon paylaştın mi herhangi bi platformda noluyor böyle aw
E posta falanda degıstırılmıs Google aucrntermı ne.... Sa onuda aktif etmısSen kupon paylaştın mi herhangi bi platformda noluyor böyle aw
Neyseki hiçbir sitede bakiyem yok
öve öve bitiremedikleri rotabet sanki devlet he Birazda sitelerin oyunu bu
Baska Bı hesab daha var onda hiç bisey yok birini hacklrmısler burda paylastıgımöve öve bitiremedikleri rotabet sanki devlet he Birazda sitelerin oyunu bu
tuhaf işlerBaska Bı hesab daha var onda hiç bisey yok birini hacklrmısler burda paylastıgım
Bende burada bas bas bağırdım burada kupon paylaştıktan sonra o siteden kendi hesaplarina 2340 lira çekim verdiler sonrasında 8k bakiye olan siteye giriş yapmaya çalışıp hesabı kitlettirdilerAyne ben artik bundan sonra oynayacagim 2 3 site var onlar daa kimlik teyiti yapiyor her daim yanimizda olacaklarini dusuniyorum ve asla
hicbir sosyal mecrada kupon paylasmicam