- 187
- 50
- 28
Bol şanslar
Dostlar şöyle oluşturdum kupon _hayırlısı en alttaki dk 15 oynanıyo ben ekledim onudaİyi Forumlar Dostlar
✔ Günün Kombine Etkinliği
✔ 19:00'dan sonra olan maçlardan herkes 1 tane tahmin sunacak.
✔ Herkesin bir tahmin hakkı vardır
✔ Ben içlerinden sevdim emojisi atarsam o maçı ekliyorumdur.
✔ 20 kişi maç tahmini yapar ben içlerinden 4 maçı ayıklarım.
✔ 4'lü Kombine Yapıp 100 TL Basacağım.
✔ Kupon Gelir İse,
✔ O maçlarını Seçtiğim Kişilere de Şans Parası Vereceğim.
✔ Son Katılım: 18:45
✔ Kuponda Bu Başlıkta 19:00' da Paylaşılacaktır.
Örnek:
Hollanda - Türkiye : 2.5 Üst Olur.
Haydi rastgele dost. 😀Dostlar şöyle oluşturdum kupon _hayırlısı en alttaki dk 15 oynanıyo ben ekledim onudaEkli dosyayı görüntüle 173553
Bol sans dostDostlar şöyle oluşturdum kupon _hayırlısı en alttaki dk 15 oynanıyo ben ekledim onudaEkli dosyayı görüntüle 173553
bol şanslar dostlarDostlar şöyle oluşturdum kupon _hayırlısı en alttaki dk 15 oynanıyo ben ekledim onudaEkli dosyayı görüntüle 173553
tşkr dost fakat Kendi ekledim maçtan gitcem dk 42 -0.5 üst demiştimbol şanslar dostlar
Sen niye ekledin dost ah ahh 😭tşkr dost fakat Kendi ekledim maçtan gitcem dk 42 -0.5 üst demiştim
şansızlığın böylesi tühSen niye ekledin dost ah ahh 😭
Sağlık olsun dosttşkr dost fakat Kendi ekledim maçtan gitcem dk 42 -0.5 üst demiştim
Sağlık olsun dost
denemen bile güzel
Saglik olsun dost guzel etkinlik icin tskler
Sen niye ekledin dost ah ahh 😭
kusura bakmayın dostlar kötü oldu Hevesi kurasağımda kaldı Sağlık herşeydir -sağlık olsun gerçektenBol sans dost
Canın sagolsun dost baska sefere artıkkusura bakmayın dostlar kötü oldu Hevesi kurasağımda kaldı Sağlık herşeydir -sağlık olsun gerçekten