- 11,284
- 10,897
- 113
Ya bi defol senin vicdanına sokayım benGerginlikmi Ne Gerginligi Baboş Hayırdır Seni Ne rahatsız etti Onu anlamadım ?
Ya bi defol senin vicdanına sokayım benGerginlikmi Ne Gerginligi Baboş Hayırdır Seni Ne rahatsız etti Onu anlamadım ?
Dostum bak ıkıdır Hakaret ediyorsun Ben sana Hakaret etmedin Azımı bozdurma BenımZorla agzımı bozdurdun bana
Ya kes sesini boş boş konusuyon vicdan sahibi ol biraz azda adam olDostum bak ıkıdır Hakaret ediyorsun Ben sana Hakaret etmedin Azımı bozdurma Benım
yazdıgın seylere bak verdigin cevaba bak birader sorunlu musun üzülen insanlara geçin bu ayakları falan yazmıssın hay allahım yaGerginlikmi Ne Gerginligi Baboş Hayırdır Seni Ne rahatsız etti Onu anlamadım ?
@ShellacYa kes sesini boş boş konusuyon vicdan sahibi ol biraz azda adam ol
Aynen kalbi 3 kere durmuş hepsinde geri dondurmusler . En sonda hastaneye kaldırmışlar. İnşallah yolda tekrar durmamistir . Dua edelim arkadaşlar .sedyeye alıp hastaneye götürdüklerine göre yaşıyor kalbi çalıştı demek ki
O el eriksenin mi dost alnındaki el.tam anlayamadım. Onun eliyse durum iyi demek ki. Çok şükür gozleri de acikcok sükür iyi sanırım
Az vicdan sahibi ol klavye delikanlılıgıda yapmıyorum senin sorunların var bence git tedavi ol konusmak istiyorsanda telimden adresime kadar veririm sana senin gibi insanlarla ugrasmayı severim ben banlasalar nolcak cokmu sorun benim için git otur ben nasıl bir insanım diye düşün bence ayak yapıyormusuz ya biz sen kendini bi sorgula@Shellac
Bak arkadasım konusmalrına dikkat Et ıkıdır uyarıyorum senı boyle konusma benımle klavye erkekligide yapma
trt1de eriksenin eli dedi ama ben de bilmiyorum. gözleri açık bilinci yerine galiba. izlerken cok kötü olmuştum o anları görünce kalp masajı yapılırken falan bu fotografı görünce baya bir rahatladım sevindim ben deO el eriksenin mi dost alnındaki el.tam anlayamadım. Onun eliyse durum iyi demek ki. Çok şükür gozleri de acik
Yapılabilecek bu durumda sadece bu yorumdurAllah yardımcısı olsun la çok üzüldüm Allah sevdiklerine bagişlasın