- 47,002
- 51,213
- 113
Çok tehlikeli şeyler olur bu maçta herkes alt demiş ama 2. 5 üst olur yüklü girecekleri 1.5 üste davet ediyorum
Hatay 3 atarSizce yarinki erzurum hatay macinin sonucu nasil biter beyler?
Bence Hatay alir
3 gündür kar yağıyor erzuruma hangi zeminde 3 tane atacak acabaHatay 3 atar
Bültende zibille maç varken bulaşmayın zaten Erzurum maçına 😂Bence erzurum yenilmez ve 2.5 alt cok ideal ama paramiz yok oynamaya 😁
Benim dusuncem birak hatayi erzurumlu oyuncular bile zorlanicaktir bu zeminde ve hava sartlarinda.erzurumun kisini daha anca goren futbolcular var cunku bu sene cok ilik gecti kis erzurumda ama suan hava gercekten asiri soguk 3/4 hafta onceye kadar hava hep 5/7 dereceydi simdi gunduz bile - degerlerde.eger yarinda kar yagarsa oynanmaz zaten oynanirsa dedigim gibi o boupenzanin sshaya cikinca sümügü doner kosabilirse bioe helal olsun.afrikali adam nasil oyniycak o kis sartinda bence cok zor hatayin takim olarak isi cok zor.hava ortamindan dolayi bencr erzurum 0.5 gol avantajli3 gündür kar yağıyor erzuruma hangi zeminde 3 tane atacak acaba
Tek problem soğuğu da geçtim Türkiye'deki sahalar çok kötü Erzurum bı tık daha kötüHatay 2 atarın oranı süper bence kaçmamalı
Niye kar yağınca gol atmak yasak diye Bi kural mı koymuşlar dost3 gündür kar yağıyor erzuruma hangi zeminde 3 tane atacak acaba
Erzurumsporun iç sahadaki maçlarını izledin mi bilmiyorum kar yağınca Türkiyedeki en rezil zemin bizimki oluyor o yüzden söyledimNiye kar yağınca gol atmak yasak diye Bi kural mı koymuşlar dost
Olsun dost top kaya kaya Bi şekilde kaleye ulaşır tercihim +7Erzurumsporun iç sahadaki maçlarını izledin mi bilmiyorum kar yağınca Türkiyedeki en rezil zemin bizimki oluyor o yüzden söyledim
İlk yarı 2 atmış o zeminle3 gündür kar yağıyor erzuruma hangi zeminde 3 tane atacak acaba
Dinleyenler kazandı her zaman ki gibiÇok tehlikeli şeyler olur bu maçta herkes alt demiş ama 2. 5 üst olur yüklü girecekleri 1.5 üste davet ediyorum
🧐Çok tehlikeli şeyler olur bu maçta herkes alt demiş ama 2. 5 üst olur yüklü girecekleri 1.5 üste davet ediyorum
Modum yapıyoruz bu işi maç vermemi istersen özelden yazabilirsin çekinme