Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Esenyurt Tekel Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,966
5,565
113
Alacak verecek davasi oldugu soyleniyor.
Babasi bi whatsap durumu paylasmis gelin alın gibisinden.
Sans eseri yasiyoruz memlekette

Bu arada 2 gun tatile yollandim yonetim tarafindan. Iyi geldi bi serinledim.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,463
2,595
113
olaya gel mamiiiiiiiii 😨

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,463
2,595
113
Diger iki kisinin olayla hic alakasi yok kanki.
dükkan sahibi siyahlı genç ilk yeşillinin ayağına sıkıyor ağa
sonra beyazlı kafayı çekmiş belli zaten katil gelip öldürdü aww

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
Çok ilginç ağa gerçekten para çözmeye mekana gidiyorsun katil olarak çıkıyorsun parayı hapiste nabıcan kral ilginciz ya ülkecek :( üzücü

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,966
5,565
113
dükkan sahibi siyahlı genç ilk yeşillinin ayağına sıkıyor ağa
sonra beyazlı kafayı çekmiş belli zaten katil gelip öldürdü aww
babasi olsa zaten babasini oldurceklerdi buyuk ihtimal. Adamlarin ikisi de silahli bos degil. Oncesinde de dukkan kursunlanmis. Sarip sarip defalarca izledim hacı. Oglanin silahi zaten tetikte, bekleniyormus boyle bir sey. Ama diger iki gence de sıkmasi ayri bir canilik. Yazik gunah ya.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,463
2,595
113
babasi olsa zaten babasini oldurceklerdi buyuk ihtimal. Adamlarin ikisi de silahli bos degil. Oncesinde de dukkan kursunlanmis. Sarip sarip defalarca izledim hacı. Oglanin silahi zaten tetikte, bekleniyormus boyle bir sey. Ama diger iki gence de sıkmasi ayri bir canilik. Yazik gunah ya.
diğer 2 gençten biride kardeşiymiş sanırım yorumları okuyordum ağa
dükkandan çıkmışlar mevzuyu uyandırmaya gidiyorlardı heralde sıktılar..

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,918
2,711
113

Yazık aw

Kasadaki eleman silahı cekmeseydi eğer yedigi dayakla kalacaktı adamların hedefi başka olay seyrini degiştiriyor.

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Kasiyer silahı çekiyor ama hala adamın ayağına sıkmaya veya sikmamaya meyilli gibi sanki cesaret edemedi. O silahı eline aldigin an anında en cok diklenen 2 kişiyi indirmesi lazımdı. Adamlar kalabalık gelmis ya alttan alacan dayak yiyip adamları gonderecen yada silahı çeker çekmez en tehlikeli 2 kişiyi indirecen. Pes peşe sikmalıydı namluyu dogrultamasa bile. Yada o ara kafaya şişe yedi bilinç gitti.

mbatuu

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
34
18

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,966
5,565
113
Yazık aw

Kasadaki eleman silahı cekmeseydi eğer yedigi dayakla kalacaktı adamların hedefi başka olay seyrini degiştiriyor.
Kral, adamlar dayakla birakacak tip degil. Oncesinde dukkan kursunlanmis. Tekelcide hali hazirda mermi namluda yani. Dayakla birakacak tipler degiller kesinlikle. Belki bi ihtimal babasina goz dagi vermek icin komaya sokup birakirlardi oda bi ihtimal iste.
Kasiyer silahı çekiyor ama hala adamın ayağına sıkmaya veya sikmamaya meyilli gibi sanki cesaret edemedi. O silahı eline aldigin an anında en cok diklenen 2 kişiyi indirmesi lazımdı. Adamlar kalabalık gelmis ya alttan alacan dayak yiyip adamları gonderecen yada silahı çeker çekmez en tehlikeli 2 kişiyi indirecen. Pes peşe sikmalıydı namluyu dogrultamasa bile. Yada o ara kafaya şişe yedi bilinç gitti.
Bacaklara sıkınca korkup kacarlar gibisinden dimi. Daha da kotu etmis herseyi. Valla kitlenip kaldim saatlerdir. Kasa patlamada gozum bile gormezdi boyle olaylarida harbiden etkiledi ne yalan soyliyim.

dama1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
309
245
43
Ulan yavsak beyazlı umaimrim.bunu içerde sislerler gerizekalı..elinde silah olmasa öyle erkek olabilir misin acaba ucube yaratik

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Bacaklara sıkınca korkup kacarlar gibisinden dimi. Daha da kotu etmis herseyi. Valla kitlenip kaldim saatlerdir. Kasa patlamada gozum bile gormezdi boyle olaylarida harbiden etkiledi ne yalan soyliyim.
Cocuk silahı alıyor ama hala tereddutte ayağa sıkmaya çalışıyor. Eğer kafaya şişeyi yeyince bilinc gitmediyse hata yaptı. Burada nefsi mudafa bile söz konusu olabilir. Çocuk silahı çekiyor. Eğer üstüne atlayan adam vursa nefsi mudafa çok rahat olurdu. Karışık mevzu. Ama adamların vurmaya gelmediği kesin. Çocuk olayların seyrini değiştiriyor. Bide cesur değil ne yapacağınida bilmiyor. Bu gibi durumlarda zalim olacaksın acımasız olacaksın. Adamlarda silah oldugunu tahmin etmek zor değil. Mevzu boğuşmaya gelmeden seri bir sekilde silaha yeltenip o iki kişiyi indirmesi lazımdı. 1 kişiyi bile indirse rahat pozisyonda diğerleri kaçardı. 2 kişi sıkıntılı bu gelen tayfadan diğerleri kof. Çocuk korkudan ne yapacağını bilemiyor muhtemelen toy. O silaha davrandigin an canından olacaksın büyük ihtimal. Vur iki kişiyi adamlarda silah çıkacak zaten en az cezayla 6 8 yıl yatar çıkardı. Herkesin kantarı belinde. Neyini konuşacaksın daha? Çocuğun babasının intikam alacağını düşünüyorum.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Cocuk silahı alıyor ama hala tereddutte ayağa sıkmaya çalışıyor. Eğer kafaya şişeyi yeyince bilinc gitmediyse hata yaptı. Burada nefsi mudafa bile söz konusu olabilir. Çocuk silahı çekiyor. Eğer üstüne atlayan adam vursa nefsi mudafa çok rahat olurdu. Karışık mevzu. Ama adamların vurmaya gelmediği kesin. Çocuk olayların seyrini değiştiriyor. Bide cesur değil ne yapacağınida bilmiyor. Bu gibi durumlarda zalim olacaksın acımasız olacaksın. Adamlarda silah oldugunu tahmin etmek zor değil. Mevzu boğuşmaya gelmeden seri bir sekilde silaha yeltenip o iki kişiyi indirmesi lazımdı. 1 kişiyi bile indirse rahat pozisyonda diğerleri kaçardı. 2 kişi sıkıntılı bu gelen tayfadan diğerleri kof. Çocuk korkudan ne yapacağını bilemiyor muhtemelen toy. O silaha davrandigin an canından olacaksın büyük ihtimal. Vur iki kişiyi adamlarda silah çıkacak zaten en az cezayla 6 8 yıl yatar çıkardı. Herkesin kantarı belinde. Neyini konuşacaksın daha? Çocuğun babasının intikam alacağını düşünüyorum.
O dükkana gelenler zaten kapanan konuyu açmışlar hersey konuşulmuş daha önce mevzu olmuş kan parası ödenmiş halen kapanmamış

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Ne yalan söyleyeyim böyle durumlar da bir acil butonu gibi birsey olmalı bekcilere haber verilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...