Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Esenyurt Tekel Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Ben izledimde icim gitti olayida cozemedim.kasadaki elemanin ustune atilan adamdada ailah var ama o sikmadi ayrica sikan adamida durdurmaya calistilar ama durmadi kahpe herif o bagirislar falan kotu oldum be.ulan nedirki yani dertleri paradir ananizin karnindan paraylami cikdiniz valla cok uzuldum o elemanin kafaya siseyi vurduklari an eleman iptal oldu bnce yoksa mevzu cok farkli gelisirdi.yorumlari okuyayim bakayim ölmusmu kasadakine cok sikdilar neresine sikdi gozukmedide ama 4 5 el sikdi namussuz diger 2 cocuk daha hic bisey yapmadan paket oldu direkt oblara sikdi once orul orul orca bunlar

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
10,899
113
Kanım dondu bu ne ya orospu çocuklarına bak cocuga kiydilar bu kadar kolaymi lan insan öldürmek 2 kişi ölmüş diyorlar dogrumudur :(

cyber5757

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
430
63
beline silahı koyan adam oluyor a..... k....mun ülkesinde kanun hukuk olmayınca ne olacak hükümetin kendi mafyaları var halktan ne beklersin

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde muhabbet ederken, 4 kişi daha içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı arasında tartışma çıkıyor.

Saldırganlardan birinin 'Babanı çağır konuşalım' dediği duyulurken, iş yeri çalışanının, "Şimdi böyle niye geldiniz bana bi söyleyin" diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, "Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım" diyor. Kasada duran çalışan, "Babam ne paylaşmış söyleyin" diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin "Sen bilmiyor musun?" dediği duyuluyor. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor. Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Ulan cocuklarin 2si ölmüs 1i agir yaraliymis e kahpe herif madem goz dagi varcen ayaklarina sik bacaklarina sik niye oldurdun gencecik cocuklari puh allah seni beter etsin ulan cok uzuldum be kasadaki oldumu acaba diye dusunuyordum o an ölmus gibiydi o ölmusde arka planda gozukmeyen cocuklardan 1ide ölmus o sag kalan simdi yasasa ne olur yasamasa ne olur o nasil bi pskoloniyle hayata dvm edicek.gercekden yazik gunah suraya bak ya allah bin belanizi versin babasi bisey paylastiysa babasini bul kahpe ne bicim erkeksin sen kiydin sunlara

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Ulan cocuklarin 2si ölmüs 1i agir yaraliymis e kahpe herif madem goz dagi varcen ayaklarina sik bacaklarina sik niye oldurdun gencecik cocuklari puh allah seni beter etsin ulan cok uzuldum be kasadaki oldumu acaba diye dusunuyordum o an ölmus gibiydi o ölmusde arka planda gozukmeyen cocuklardan 1ide ölmus o sag kalan simdi yasasa ne olur yasamasa ne olur o nasil bi pskoloniyle hayata dvm edicek.gercekden yazik gunah suraya bak ya allah bin belanizi versin babasi bisey paylastiysa babasini bul kahpe ne bicim erkeksin sen kiydin sunlara
Evet hocam daha önce de aralarında bir husumet olmuş ama kan parası falan ödenmiş sulh olmuş ama babası şimdi ne paylastiysa oğlunun sonunu hazırlamış adamlar gözdağı için gelmiş kasadaki adam da ilk silahı sıkan maalesef ölen kardeşimiz üzüldüm valla ikinci ölen de telefonla oynayan ve olayla alakası olmayan sanırım olay 00.15 de olmuş aga

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Bidaha izleyesim var ama izlemiycem cok kotu etkilendim adam nasil yigildi öldü gitti icim parcalandi lan keske gormeseydim kahretsin ya hic acimasi yok atis talimi yapar gibi ates ede ede gitti bi allahin belalari ulan cok yazik olmus.adamlar gelince kasaya kadar elinu kolunu sallayarak girdiler arada mesafeye sebep olcak bi kapi falan olsaymis iyiymis.ilk mekan sahibi silah cekdi o silah cekmese belki mevzu farkli olurdu diycem ama cocuguda cok tahrik etti adam ezmeye calisti oda patladi asabi cacukmus allah rahmet eylesin.beyazli haric digerlerinin öldurme hedefi yokdu bnce ama o beyazli cehennemlik olsun takir takir sikdi allahin belasi ben boyle insanlarin yasamasindan yana degilim abi bu isleri yapan insanlar öldurulmeli bnce allah senin belani versin beter ol.kendi adamlari vurmasin diye tutmaya calisti yinede vurdu cocuklari vah evlat vah diyorum.cok kalabalik gelmisler belliki madem husumet var civardaki tanidiklarla paslasmalari lazimdiki hemen oraya gelsinler ulan paramparca oldum sabah sabah bkeske izlemeyeydim canice isler be

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Evet hocam daha önce de aralarında bir husumet olmuş ama kan parası falan ödenmiş sulh olmuş ama babası şimdi ne paylastiysa oğlunun sonunu hazırlamış adamlar gözdağı için gelmiş kasadaki adam da ilk silahı sıkan maalesef ölen kardeşimiz üzüldüm valla ikinci ölen de telefonla oynayan ve olayla alakası olmayan sanırım olay 00.15 de olmuş aga
Dusunsene arkadasinin tekel bayisi var yanina gidiyosun laflamaya boyle bi olay oluyor way ak yasadigimiz dunyaya bak

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Bidaha izleyesim var ama izlemiycem cok kotu etkilendim adam nasil yigildi öldü gitti icim parcalandi lan keske gormeseydim kahretsin ya hic acimasi yok atis talimi yapar gibi ates ede ede gitti bi allahin belalari ulan cok yazik olmus.adamlar gelince kasaya kadar elinu kolunu sallayarak girdiler arada mesafeye sebep olcak bi kapi falan olsaymis iyiymis.ilk mekan sahibi silah cekdi o silah cekmese belki mevzu farkli olurdu diycem ama cocuguda cok tahrik etti adam ezmeye calisti oda patladi asabi cacukmus allah rahmet eylesin.beyazli haric digerlerinin öldurme hedefi yokdu bnce ama o beyazli cehennemlik olsun takir takir sikdi allahin belasi ben boyle insanlarin yasamasindan yana degilim abi bu isleri yapan insanlar öldurulmeli bnce allah senin belani versin beter ol.kendi adamlari vurmasin diye tutmaya calisti yinede vurdu cocuklari vah evlat vah diyorum.cok kalabalik gelmisler belliki madem husumet var civardaki tanidiklarla paslasmalari lazimdiki hemen oraya gelsinler ulan paramparca oldum sabah sabah bkeske izlemeyeydim canice isler be
Paylaşan kişiye burdan selamlar sabah sabah simdi uyandım bunu gördüm içim parçalandı yeminle aralarındaki husumet bitmişti ama o paylasim artık neyse daha da faciaya yol açtı işin ilginç tarafı alakası olmayan ailede 4 kişiyi hedef alıp olaylar buyumese bari cok karışık mevzu

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Dusunsene arkadasinin tekel bayisi var yanina gidiyosun laflamaya boyle bi olay oluyor way ak yasadigimiz dunyaya bak
O telefonla oynayan ben olurum kesin yatırıma ek spin verenlere bakarken olayı ayikamam karambole giderim olan 1 kızıma birde eşime olur tabi daha sonrasında ailemin karışacak olaylarda cabasi @AKQJ senmi paylaştın bunu

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
Ulan düşününce ve tekrar izleyince herşey belli iri abimiz çocuğa üstünlük kurmaya çalışmış babasını çağırsın diye kardeşte gençlik heyecanıyla ki muhtemelen ordacanıda yanmış belli hayırdıra geçmiş heyecanlada silaha sarılmış iri abimiz biraz rahat silah çekmezdi bence çocuğun silahı çekmesi olayı bitirmiş beyazlı dayı zaten kendini kurtlar vadisinde sanıyor bir şarjör attı gaza gelip te anasını avradını mekandaki 3 ü kesin muhtemelen o gelen dayıların elemanlarda boş değildir tedbir amaçlı 5 kişide silah var sokakta yürürken bile dikkat etmek gerek bu devirde aw biraz soğukkanlı olup babasını arayıp garip konuşsa yandan biride polisehaberver diye mesaj atsa hedef babasıydı muhtemelen beklerdi bile yarım akıllılar geliyorum ulan gibisinden konuşsa belkide şuan en kötü bacaklarına yemişlerdi ki o an o silahlar yasal değildir muhtemelen kaçışırdı hepsi hayat işte

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Kral, adamlar dayakla birakacak tip degil. Oncesinde dukkan kursunlanmis. Tekelcide hali hazirda mermi namluda yani. Dayakla birakacak tipler degiller kesinlikle. Belki bi ihtimal babasina goz dagi vermek icin komaya sokup birakirlardi oda bi ihtimal iste.

Bacaklara sıkınca korkup kacarlar gibisinden dimi. Daha da kotu etmis herseyi. Valla kitlenip kaldim saatlerdir. Kasa patlamada gozum bile gormezdi boyle olaylarida harbiden etkiledi ne yalan soyliyim.
Yeşilinin belinde silah var ona sıkmaya çalıştığı halde çıkarıp sıkması o bir de ilk başta o sıkan beyazlı diğer ikisini alıp arkaya götürüyor sıksa orada sıkardı ilk silah ateşlenince o geldi hepsine sıktı evet ciddi bir olay çıkacaktı ama tehdit veya dayakla biterdi gibi bencede öldürmeyebilirdi o an gözü döndü büyük ihtimal Çat çat indirdi ki böyle şeyler çok basit şeyler sürekli var bu tür olaylar Telegram kanallarında her gün videolarını görüyorum sadece medyaya çok yansımıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...