Sana güveniyorum gecende hatay erzuruma döser 3-4 tane demistin tutmustu insallah dedigin gibi olur 😂Hatta Trabzon 2-3 farkla alır Erol kovulur
Sana güveniyorum gecende hatay erzuruma döser 3-4 tane demistin tutmustu insallah dedigin gibi olur 😂Hatta Trabzon 2-3 farkla alır Erol kovulur
Dostum ben objektif yorum yaparım hakem trabxonu dogramazsa gelir son paranmis umarım kazanırsınSana güveniyorum gecende hatay erzuruma döser 3-4 tane demistin tutmustu insallah dedigin gibi olur 😂
Eyvallah knk insallahDostum ben objektif yorum yaparım hakem trabxonu dogramazsa gelir son paranmis umarım kazanırsın
İleri 4luyu durdurucak defans yokmus her maci 1.0 kazaniyorlarTrabzon'un ileri 4 lusunu durduracak ülkede defans yok ozellikle fenerin defansı evlere şenlik birde Uğurcan da test negatif çıkmış ben Trabzon'un ve Hatay'ın kazanacağını düşünüyorum umarım tutsr kuponun
Dostum tade sakat ve koronalilarlae berbare cok eskik var mumkun degil bence ts galibiyeti.hatta bence fener perisan edicek tsyi.sansin bol olsunBeyler nediyosunuz son param son umut
Bir daha söylersin abi (!) senin fikirlerine göre yorum yaparızİleri 4luyu durdurucak defans yokmus her maci 1.0 kazaniyorlar
Gol kralı cezaliymisBende hatayın galibiyetini tek yazdım ama oranı yüksek geldi korkutuyor
reis hatay geçtik diyelim fener maçında işler değişir fener yenemese bile berabere en kötü diyorum gönlüm yenilmesin den yanaBeyler nediyosunuz son param son umut
hatay 1-1hatay 0-1 geride
194 tl veriyorBozdurmaya kaç tl veriyor
Aga bozdururum trabzon yenerse üzülürüm daha önce basima geldi 11ler aciklansim bakicamBozdur kuponu dost fener yenilmez
Bas kasayı Galatasaraya