- 19,590
- 10,638
- 113
Resmi won tebrikler @Esmermelek296
Reis keşke en başta yazsaydın bizde zaman harcamazdik 2 saat arkadaşlarıma atacam deseydin neyse bol şans o zamanGönül isterki herkese dağıtım yapmak ama elimden geldiğince dostlarıma dağıtım yapacam son rol başarılı olsun da 😂
Hic bi zaman herkese dagitim yapmak isteyen bi gonlun olmasin kardesim.o dagitim yapmak isteyen adamlar sen gibi kumarbaz ve illaki kazandiklari zamanlar oluyordur gelip senin kapini calmiyorlarsa sen hic calma bosver.anladin sen beni 😁 roll bneim olsa ve basarili bitse benim dm aticaklarim sirasi ile vandetta sino16 sahtiyan suat konuya hakim oldugum kadariyla bunlari gordum.umarim kazanirsin hadi bakalim umut varGönül isterki herkese dağıtım yapmak ama elimden geldiğince dostlarıma dağıtım yapacam son rol başarılı olsun da 😂
Dostum ben arkadaşlarıma Atacam demedim ki 😂Reis keşke en başta yazsaydın bizde zaman harcamazdik 2 saat arkadaşlarıma atacam deseydin neyse bol şans o zaman
Haklısın abi Son rol geldimi dm Atacam benHic bi zaman herkese dagitim yapmak isteyen bi gonlun olmasin kardesim.o dagitim yapmak isteyen adamlar sen gibi kumarbaz ve illaki kazandiklari zamanlar oluyordur gelip senin kapini calmiyorlarsa sen hic calma bosver.anladin sen beni 😁 roll bneim olsa ve basarili bitse benim dm aticaklarim sirasi ile vandetta sino16 sahtiyan suat konuya hakim oldugum kadariyla bunlari gordum.umarim kazanirsin hadi bakalim umut var
Gönlü zengin abim eyvallahHic bi zaman herkese dagitim yapmak isteyen bi gonlun olmasin kardesim.o dagitim yapmak isteyen adamlar sen gibi kumarbaz ve illaki kazandiklari zamanlar oluyordur gelip senin kapini calmiyorlarsa sen hic calma bosver.anladin sen beni 😁 roll bneim olsa ve basarili bitse benim dm aticaklarim sirasi ile vandetta sino16 sahtiyan suat konuya hakim oldugum kadariyla bunlari gordum.umarim kazanirsin hadi bakalim umut var
Burda rolun amaci arkadaslarina atmak mi yoksa bu macya seninle takip edenlere mi atmak ben anlamadim olayi arkadas bence bi kazansin da sonra karar verir.Haklısın abi Son rol geldimi dm Atacam ben
Allah seni inandırsın evdeki 1 tl 50 kuruşları falan toplayıp öyle sigara aldım bugün asdklalksHic bi zaman herkese dagitim yapmak isteyen bi gonlun olmasin kardesim.o dagitim yapmak isteyen adamlar sen gibi kumarbaz ve illaki kazandiklari zamanlar oluyordur gelip senin kapini calmiyorlarsa sen hic calma bosver.anladin sen beni 😁 roll bneim olsa ve basarili bitse benim dm aticaklarim sirasi ile vandetta sino16 sahtiyan suat konuya hakim oldugum kadariyla bunlari gordum.umarim kazanirsin hadi bakalim umut var