- 227
- 25
- 28
Farkn7
Kardeşim ben adaletten yanayım tutturunuz arkadaşa atmakmi diye ben burda kim adam akıllı takip ettiyse ona atarım roll bitsin biBurda rolun amaci arkadaslarina atmak mi yoksa bu macya seninle takip edenlere mi atmak ben anlamadim olayi arkadas bence bi kazansin da sonra karar verir.
Bro sende sansini cok garip islerde kullaniyorsun yahu 2 lirayi gidip 1.1k yapiyorsun sonrasi yok 😁Allah seni inandırsın evdeki 1 tl 50 kuruşları falan toplayıp öyle sigara aldım bugün asdklalks
son 10Dep 67.5 üst göz kırpıyor
Ben kararina saygi duyarim kardes. Hangisini yaparsan ama bu en bastan soylenmeli ki son zamanda insanlar mac tqkibi yerine bu derde dusmesin konusu olmasinKardeşim ben adaletten yanayım tutturunuz arkadaşa atmakmi diye ben burda kim adam akıllı takip ettiyse ona atarım roll bitsin bi
Bak burda para dagitirken bile hir cikiyor 😁Dostum ben arkadaşlarıma Atacam demedim ki 😂
reis bu ay çekim yaptığım hemen hemen her tutarı borçlara yatırdım , bilerek cepte para bırakmadım şans çarkından kovalıyorum 4-5 gündür şöyle bi 8 10 lirayla bişeyler yapmaya çalışıyorumBro sende sansini cok garip islerde kullaniyorsun yahu 2 lirayi gidip 1.1k yapiyorsun sonrasi yok 😁
abi daha birtmemiş ki niye para muhabbetine girdik son adım basarısız olacak belkiBak burda para dagitirken bile hir cikiyor 😁
sevdim bu taktiği maaşı yemek yok artık bundan sonra böylereis bu ay çekim yaptığım hemen hemen her tutarı borçlara yatırdım , bilerek cepte para bırakmadım şans çarkından kovalıyorum 4-5 gündür şöyle bi 8 10 lirayla bişeyler yapmaya çalışıyorum
Ben zaten roll bnim olsa ve kazansam dedimmla hayaldemi kurmayalim 😁😁 ben rolle dahil deilim zaten sadece destege geldim bi bekletim yok 😉abi daha birtmemiş ki niye para muhabbetine girdik son adım basarısız olacak belki
Bnde oyle yaptim ama bu ay iyi islerimi gordum he faturalarim tertemiz eylulun kirasini bile odedim 😋reis bu ay çekim yaptığım hemen hemen her tutarı borçlara yatırdım , bilerek cepte para bırakmadım şans çarkından kovalıyorum 4-5 gündür şöyle bi 8 10 lirayla bişeyler yapmaya çalışıyorum
yok sana demedim zaten yaBen zaten roll bnim olsa ve kazansam dedimmla hayaldemi kurmayalim 😁😁 ben rolle dahil deilim zaten sadece destege geldim bi bekletim yok 😉