- 2,034
- 494
- 83
ben dıkkat cekemem ki beyim. üzerimde paslı bi gömlek. saclarım ak sakallarımda ise yer yer aklar var. kendı halınde biriyim be beyim. hakkımı yıyon ama
istedigim her siteyi kotulerim . bu benim dusuncem .
O aklı sikerim diye kötülersen seni tenhalarda menhalarda ....kerler yalnız akıllı konuşistedigim her siteyi kotulerim . bu benim dusuncem .
hesap numarani gonder
Jandarmaya haber ver
bızım burda 50 tlye cimcif kabul eden bı abla var istersen onun hesap nosunu atım sana... sen gonder sonra o senı önce cimciklesin sonra cimcifleşin. sadece 50 tl ne dersın?hesap numarani gonder
Küfrettin olm banaya bu digerine ne oluyor anlamadim . sanane olm site senin mi .
gonder ablanin numarasinibızım burda 50 tlye cimcif kabul eden bı abla var istersen onun hesap nosunu atım sana... sen gonder sonra o senı önce cimciklesin sonra cimcifleşin. sadece 50 tl ne dersın?
Tamam kardeşim Sen sin özür dilerim gençliğimin heycanına vergonder ablanin numarasini
kac yasındasın ki sen. okuyorum mesajlarınıda cok saygısızsın cıdden hem kufur edıyon hem saygıdan bahsıyon ?Tamam kardeşim Sen sin özür dilerim gençliğimin heycanına ver
ya gişede sıra numarası almaya calıssan banknot olsam sana sıra vermem ne numarası dıyon hacı abi üzme beni daha kırıyon gonlumu yeter da bu kadarbeni ilgilendirmez saygili olun sex yapmayin demedim . bi abla var dedin ver numarasini o beni degil ben onu cimcikliyim dedim ne vae bunda ??