- 74
- 14
- 8
link verde bizde sebeplenelim başkansiteyi görüp duruyordum bu wp numarasından ulaştı 100 fs ekledi gates sweet 1 tl betten 500 çekim verdim bekliyorum sizce ödermi bu siteEkli dosyayı görüntüle 412982
dayı sitede deneme bonusu gözükmüyor ama haberin olsun mail davette var atıyorum denersiniz şansınızılink verde bizde sebeplenelim başkan
Dm ye bak dayian itibariyle ödeme alınmıştır hocamEkli dosyayı görüntüle 412986
arkadaşlar vermiyor ya aranacaksın yada mesaj alacaksın diyor zorlamayıne var atıyor
çekim banka hesabımı payfix oluırmu papara falanan itibariyle ödeme alınmıştır hocamEkli dosyayı görüntüle 412986
Olum böyle bir numara bile yok lan+90 212 966 19 32 arayın alın bonusu
ulan beni o numaradan aradılar yazdım numarayıOlum böyle bir numara bile yok lan
Tamamulan beni o numaradan aradılar yazdım numarayı
ayrıca 96 lısın sanırım bidaha sözlerine dikkat et kardeşim olum molum hoş değil abicimOlum böyle bir numara bile yok lan
Ulan diye cevap vermeyip direkt bunu yazsaydın eyvallah derdim ama şuan boş yapıyorsun abicimmiş hayırdır abilik yapmaya mı geldin forma işine bak uzatmaayrıca 96 lısın sanırım bidaha sözlerine dikkat et kardeşim olum molum hoş değil abicim
aga istediğine de ilk çekim iptal falan takmasın diye havale verdim 4 dk da ödediçekim banka hesabımı payfix oluırmu papara falan
aga ben zaten konu başında ne demiştim bi dön bak şansınızı yinede deneyin diye attım insanlık edipSitede deneme bonusu yok arkadaslar canli destekten sordum