- 498
- 223
- 43
alın bunları da PARA YATIRILMAZ / KENDİNİ UYANIK SANAN SİTE LİSTESİNE
Bekle bekle sabah 8de gel 10 da gel 12 de gel simdi de deneme Bonus bitti dedi. Bende ana baci sövdümGüncelleme varmış 12 den sonra tekrar bağlanın dedi canlı destek. Gel de ana bacı sövme bunlara ya kanser ederler adamı.
Gece 2 de paylasim yapmissin madem alamadn bonusu ndn uyarmadin insanlariArkadaşlar siteyi paylaşan benim ben bile bonusu alamadım sizler yararlanın diye paylaştım alabilen oldu mu merak ediyorum
Harbiden mk kendin almadan niye buraya konu açıyorsun sen?Gece 2 de paylasim yapmissin madem alamadn bonusu ndn uyarmadin insanlari
Arkadaşlar siteyi paylaşan benim ben bile bonusu alamadım sizler yararlanın diye paylaştım alabilen oldu mu merak ediyorum
Cunku sitenin elemani oldugundan dolayiHarbiden mk kendin almadan niye buraya konu açıyorsun sen?
Reklam yapip milleti uye yapiyorlar boyle insanciklar araci oluyor isteCunku sitenin elemani oldugundan dolayi
MerhabaÇevrim ve yatırım şartsız 35 TL veya 50 spin bonusu var arkadaşlar canlı destekten alınıyor aşırı sıra var elinizi çabuk tutun ben sıradayım bekliyorum bakalım bakiyeyi 1000 TL yapıp 250 TL çekim verebiliyormuşuz
denemeÇevrim ve yatırım şartsız 35 TL veya 50 spin bonusu var arkadaşlar canlı destekten alınıyor aşırı sıra var elinizi çabuk tutun ben sıradayım bekliyorum bakalım bakiyeyi 1000 TL yapıp 250 TL çekim verebiliyormuşuz
31 mi çekiyon mq neyin kafasıMerhaba
deneme
Teşekkür434 dakika bekleyecekmişiz zaten laptopı sabah kadar acık bıraksam 35 tl elektrik yakar
..Link varmi dostum
Teşekkür
Canlı destek yok niyee?Çevrim ve yatırım şartsız 35 TL veya 50 spin bonusu var arkadaşlar canlı destekten alınıyor aşırı sıra var elinizi çabuk tutun ben sıradayım bekliyorum bakalım bakiyeyi 1000 TL yapıp 250 TL çekim verebiliyormuşuz
Bende az evvel üye oldum , ama canlı destek yokCanlı destek yok niyee?