Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Etorobet 50 TL Deneme Bonusu

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Bnm anlatmada problem var galiba 5000 TL kazanınca tabi gondercez kazanmadan neden gönderelim problem orda
Belkide ilk macdan yatacaz bı ton kağıda tarih selfi vs ile uğraşmış olacaZ
Eee zaten kumarı da şans üzerine oynamıyor musun kazanninca göndermez Dion ama icraata gelince tirt adam sana 5000 TL ye kadar yatirimsiz çekim hakkı veriyor babasının oglumusun isteyecek tabiki

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
@Akinkazim sözde kimliksiz almış sana kimliksiz alsın showmen yalan konustugu belli show yapıyor burda isingucu insanmarin paylaşımına salça olmak kendisini övmeyi çok seviyorya kimliksiz aliversin sana showmen
Neden Yalan söyleyeyim 13 yaşında değilim Gerizekalı falan mısın kardeşim sen ? Kimliksiz aldım, neyin showunu yapıcam.
mal ağa bu zaten kaale almamışsın inanmış Büronun sahibesi olduğuna 🥶😂

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
Neden Yalan söyleyeyim 13 yaşında değilim Gerizekalı falan mısın kardeşim sen ? Kimliksiz aldım, neyin showunu yapıcam.

Valla birader sana şunu söyleyeyim mi herkes de bunun farkında sadece bu siteden geziyorsun başka işin yok senin Mal olan sensin gavat adamın asabini bozma seni elimle koymuş gibi bulurum

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Valla birader sana şunu söyleyeyim mi herkes de bunun farkında sadece bu siteden geziyorsun başka işin yok senin Mal olan sensin gavat adamın asabini bozma seni elimle koymuş gibi bulurum
Neden kızıyorsun bitanem ? Hdhakaha

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113

Bagzen bende mallık yapıp tartışmayı uzatıyorum
Güne mal olmadan başladığım için şanslıyım :D

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Yooo yanlış anlama kızmak degil samimi olmadığını ispat ediyorim burda sen hariç su lafimdan sonra senin samimi olmadığını an itibari ile anladı gevşek numaramı vereyeim mi erkek misin o kadar
Neden kızıyorsun canım ? Ne oldu ? 🥶😂

Skorsky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,402
1,171
113
Kimliği yüzün altına koyup selfie atın diyor daha bonusu almadan bunları istiyorlar şaka gibi