- 177
- 19
- 18
Bunlar serefiz arkadaşlar para falan yatirmazlar benim hesabı kapattilr siz bonusu forumdan almışsınız diye bu özel bonus falan diyor hikaye yazıyor bikginiz olsun zaten umutlu degildim
100 yaptık çekım verdik hesabbı kapatmıslar canlıdanda engellediler 3- kuruşluk site işte agaDeneme bonusuyla rolling le umut tacirliği yaptı o kadar adama
Yaw siz Peygamber olcakmisiniz odirektek donmusunuz ne haklisindan bahsediyon sen bilader site sahtekar işte neyin peşindesiniz vermicekti. Bonusu ozman defalrca paylasildi bu tarz bonus baglandik şansımızı denedik temsilci hakkınız yok dedi bunlara telefon no verdik kontrol etti ve yükledi kazanç saglayinca kiwirdilar hem hesap kapatmak neymiş sahekarligi burdan belli sanki zorla almışız gibi bonusu hayırdır siz neyin sawunmasini yapıyorsunuz anliymadim yaAdamlar hakli degil mi beyler.davet almadan bonusu aliyorsunuz eklenmis olabilir ama kontrol ettiklerinde bu kisiye sms gitmemis deyip para yollamayabilirlet.empati yapin.sansinizi denediniz olmadi.gelsr zaten surpriz olurdu ...